ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Να μην ταξιδεύουν οι Αμερικανοί στη Ρωσία γιατί μπορεί να συλληφθούν»

Η ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Να μην ταξιδεύουν οι Αμερικανοί στη Ρωσία γιατί μπορεί να συλληφθούν»

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ζήτησε από τους Αμερικανούς να μην ταξιδεύουν στη Ρωσία, ή εάν ήδη βρίσκονται εκεί να φύγουν άμεσα, καθώς μπορεί να συλληφθούν αυθαίρετα από τις αρχές.

Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών προειδοποίησε εναντίον της «πιθανότητας διωγμού Αμερικανών πολιτών» από τις ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας, «συμπεριλαμβανομένης της σύλληψής τους» και «της αυθαίρετης εφαρμογής της ρωσικής νομοθεσίας», λόγω της θέσης της Ουάσινγκτον για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και τις κυρώσεις που επέβαλε στη Μόσχα.

Η προειδοποίηση αυτή διατυπώθηκε ενώ η διάσημη Αμερικανίδα μπασκετμπολίστρια Μπρίτνι Γκράινερ παραμένει κρατούμενη στη Ρωσία εδώ και πάνω από έναν μήνα.

Συνελήφθη τη 17η Φεβρουαρίου σε αεροδρόμιο κοντά στη Μόσχα με «ηλεκτρονικό τσιγάρο και φιαλίδιο με υγρό που είχε ιδιαίτερη οσμή» ελαίου κάνναβης, σύμφωνα με τη ρωσική υπηρεσία τελωνείων.

Η κυρία Γκράινερ, από τις καλύτερες μπασκετμπολίστριες στον κόσμο, κινδυνεύει να της επιβληθεί ποινή ως και δέκα ετών κάθειρξης. Οδηγήθηκε σε κέντρο κράτησης από όπου –με απόφαση ρωσικού δικαστηρίου– δεν μπορεί να βγει πριν από τη 19η Μαΐου το νωρίτερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπάλληλος της πρεσβείας των ΗΠΑ στη Μόσχα μπόρεσε να επισκεφθεί την Μπρίτνι Γκράινερ, 31 ετών, για πρώτη φορά την 23η Μαρτίου. Διαπίστωσε πως είναι «καλά στην υγεία της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.