ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στον αποστολέα ανήκε το δάχτυλο που έστειλαν στον Ε.Μακρόν

Η μακάβρια ανακάλυψη έγινε από υπαλλήλους της προεδρίας

Στον αποστολέα ανήκε το δάχτυλο που έστειλαν στον Ε.Μακρόν

Ένα δάχτυλο βρέθηκε μέσα σε επιστολής που στάλθηκε νωρίτερα στο Ελιζέ, την επίσημη κατοικία του προέδρου της Γαλλίας, Εμάνουελ Μακρόν όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία και την εισαγγελία του Παρισιού.

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για απειλή διάπραξης εγκλήματος σε βάρος αιρετού προσώπου. Σύμφωνα με μια πηγή προσκείμενη στην αστυνομία, το ακροδάχτυλο ανήκει στον συντάκτη της επιστολής, την οποία μάλιστα υπέγραψε με το όνομά του. Ο άνθρωπος αυτός αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα.

Η γαλλική προεδρία, όταν ρωτήθηκε για το θέμα, δεν θέλησε να δώσει κάποια συνέχεια. Η μακάβρια ανακάλυψη έγινε από υπαλλήλους της προεδρίας, οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία, σύμφωνα με το περιοδικό Valeurs Actuelles.

Περίπου 1.000-1.500 επιστολές και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απευθύνονται καθημερινά στον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν. Διαβάζονται και σκανάρονται από μια ομάδα 70 ατόμων, τα γραφεία των οποίων δεν βρίσκονται εντός του κτιρίου της προεδρίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Εμανουέλ Μακρόν ρίχνει μια ματιά σε αυτήν την αλληλογραφία, που θεωρείται δείγμα της άποψης που εκφράζει η κοινή γνώμη και μερικές φορές απαντά αυτοπροσώπως σε κάποια από τα μηνύματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.