ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνελήφθη από την FSB ένας 35χρονος Ρώσος που προσπάθησε να ενταχθεί στις ουκρανικές δυνάμεις

Η σύλληψή του πραγματοποιείται σε μια ευαίσθητη περίοδο κατά την οποία η Ουκρανία πραγματοποιεί ευρείας κλίμακας αντεπίθεση

Συνελήφθη από την FSB ένας 35χρονος Ρώσος που προσπάθησε να ενταχθεί στις ουκρανικές δυνάμεις

Συνελήφθη από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας (FSB) ένας Ρώσος πολίτης ως ύποπτος για προδοσία επειδή επιχείρησε να ταξιδέψει στην Ουκρανία για να ενταχθεί στις ένοπλες δυνάμεις της, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Ο 35χρονος από την Δημοκρατία της Καμπαρντίνο-Μπαλκαρίας (μια οντότητα της Ρωσικής Ομοσπονδίας στον Βόρειο Καύκασο) συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να φύγει από την Ουκρανία μέσω Λευκορωσίας, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων.

«Διακριβώθηκε ότι ο συλληφθείς σχεδίαζε να ενταχθεί στις τάξεις ενός από τους ένοπλους σχηματισμούς που παίρνουν μέρος σε στρατιωτικές ενέργειες στο έδαφος της Ουκρανίας κατά των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας», ανέφερε η FSB σύμφωνα με το πρακτορείο.

Η σύλληψή του πραγματοποιείται σε μια ευαίσθητη περίοδο κατά την οποία η Ουκρανία πραγματοποιεί ευρείας κλίμακας αντεπίθεση σε μια προσπάθεια να εκδιώξει τις ρωσικές δυνάμεις από το έδαφός της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης πραγματοποιείται εν μέσω εντάσεων εντός της Ρωσίας μετά την ματαιωθείσα ανταρσία της μισθοφορικής οργάνωσης Wagner που έχει ηγηθεί μερικών από τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.