Τελικά η Λευκάδα σε ποιον ανήκει;

The Economist: Η Ρωσία προσέφερε στο Ιράν drones κατά των παρεμβολών για επιθέσεις σε αμερικανικές δυνάμεις

Τι αναφέρει το δημοσίευμα

The Economist: Η Ρωσία προσέφερε στο Ιράν drones κατά των παρεμβολών για επιθέσεις σε αμερικανικές δυνάμεις

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Η Ρωσία προσέφερε στο Ιράν μη επανδρωμένα αεροσκάφη κατά των παρεμβολών για επιθέσεις σε αμερικανικές δυνάμεις, σύμφωνα με τον The Economist.

Το μέσο αναφέρει ότι απέκτησε ένα μυστικό σχέδιο 10 σελίδων που εκπόνησε η GRU της Ρωσίας κατά τις πρώτες εβδομάδες της σύγκρουσης γύρω από το Ιράν. Image

Το έγγραφο φέρεται να πρότεινε την προμήθεια στην Τεχεράνη 5.000 μη επανδρωμένων αεροσκαφών οπτικών ινών FPV ανθεκτικά στον ηλεκτρονικό πόλεμο, καθώς και μη επανδρωμένων αεροσκαφών μεγάλης εμβέλειας εξοπλισμένα με τερματικά Starlink.

Σύμφωνα με το The Economist και το The Telegraph, η Μόσχα πρότεινε επίσης την εκπαίδευση χειριστών μη επανδρωμένων αεροσκαφών μεταξύ Ιρανών φοιτητών στη Ρωσία.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.