ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Την ζώνη επιχειρήσεων στην Ουκρανία επισκέφθηκε ο Σ.Σοϊγκού (βίντεο)

Στον Ρώσο υπουργό Άμυνας παρουσιάστηκε ένα σουηδικό όχημα μάχης πεζικού CV90, που κατέσχεσαν οι ρωσικές δυνάμεις από τον ουκρανικό στρατό

Την ζώνη επιχειρήσεων στην Ουκρανία επισκέφθηκε ο Σ.Σοϊγκού (βίντεο)

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους ότι ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σοϊγκού μετέβη στην ζώνη επιχειρήσεων στην Ουκρανία για να επιθεωρήσει διοικητικό κέντρο και να συναντηθεί με υψηλόβαθμους στρατιωτικούς.

Στον Σοϊγκού παρουσιάστηκε αναφορά για την τρέχουσα κατάσταση στο μέτωπο και αυτός «ευχαρίστησε τους διοικητές και τους στρατιωτικούς (…) για επιτυχημένες επιθέσεις» στην περιοχή Λίμαν, στην ανατολική Ουκρανία, προσθέτουν στην ανακοίνωσή τους οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας, χωρίς να διευκρινίζουν πότε έγινε η επίσκεψη αυτή.

Στις τηλεοπτικές εικόνες που μεταδόθηκαν από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ο Σοϊγκού εμφανίζεται με στρατιωτική στολή να ακούει αναφορά που παρουσιάζει ο στρατηγός Αντρέι Μορντβιτσέφ, που είναι ο διοικητής της στρατιωτικής μονάδας Tsentr («Κέντρο») στην ζώνη των ρωσικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία.

https://twitter.com/Nerdlandia0/status/1687354470869401600?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1687354470869401600%7Ctwgr%5E140a169c5d86f194f5a8c8411c6dd2ba8f84c8f8%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fworld%2Farticle%2F1399220%2Fo-soigou-episkefthike-tin-zoni-epiheiriseon-stin-oukrania-deite-video%2F

Στον Ρώσο υπουργό Άμυνας παρουσιάζεται επίσης ένα σουηδικό όχημα μάχης πεζικού CV90, «ένα από τα θωρακισμένα οχήματα που κατέσχεσαν στις μάχες» οι ρωσικές δυνάμεις από τον ουκρανικό στρατό, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πιο πρόσφατη επίσκεψη του Σοϊγκού στο μέτωπο ανέρχεται στα τέλη Ιουνίου. Σε βίντεο που μεταδόθηκε από τον ρωσικό στρατό εμφανιζόταν τότε να επιθεωρεί τις ρωσικές δυνάμεις στην Ουκρανία, μερικές μέρες μετά την αποτυχημένη εξέγερση της ρωσικής μισθοφορικής οργάνωσης Wagner.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.