ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Titan: Φωτογραφία – ντοκουμέντο από τον Πακιστανό δισεκατομμυριούχο και τον γιο του πριν μπουν στο υποβρύχιο

Ήταν ντυμένοι κατάλληλα για το ταξίδι, φορούσαν ασορτί πορτοκαλί μπουφάν, γιλέκα ασφαλείας, ειδικά γάντια και κράνη

Titan: Φωτογραφία – ντοκουμέντο από τον Πακιστανό δισεκατομμυριούχο και τον γιο του πριν μπουν στο υποβρύχιο

Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε μια φωτογραφία που δείχνει τον Πακιστανό δισεκατομμυριούχο Σαχζάντα Νταγούντ και τον 19χρονο γιο του, Σουλεμάν, χαρούμενους και χαμογελαστούς λίγα λεπτά πριν επιβιβαστούν στο μοιραίο υποβρύχιο Titan.

Στη φωτογραφία που τραβήχτηκε λίγη ώρα πριν από το ταξίδι του OceanGate προς το ναυάγιο του Τιτανικού, πατέρας και γιος φαίνεται να ανυπομονούν για το ταξίδι.

Και οι δύο είναι ντυμένοι κατάλληλα για το ταξίδι, φορούν ασορτί πορτοκαλί μπουφάν, γιλέκα ασφαλείας, ειδικά γάντια και κράνη.

Στο φόντο της τελευταίας εν ζωή φωτογραφίας τους διακρίνεται ένας γκρίζος ωκεανός που έμελλε να γίνει η τελευταία τους κατοικία.

Πιστεύεται ότι λίγα λεπτά μετά από αυτή τη φωτογραφία στις 18 Ιουνίου, οι Σαχζάντα και Σουλεμάν επιβιβάστηκαν στο υποβρύχιο Titan μαζί με άλλους τρεις – τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της OceanGate Στόκτον Ρας, τον διάσημο εξερευνητή του Τιτανικού Πολ Ανρί Ναρζολέ και τον Βρετανό δισεκατομμυριούχο Χάμις Χάρντινγκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια άλλη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η οικογένεια Νταγούντ δείχνει τον πατέρα και τον γιο να μοιράζονται μια τρυφερή αγκαλιά πριν ξεκινήσουν για το τελευταίο τους ταξίδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.