ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το Μεξικό δεν θα δεχθεί την επιστροφή παράνομων μεταναστών από το Τέξας

Το Τέξας μπορεί να απελαύνει παράνομους μετανάστες μετά την απόφαση-σταθμό του Ανώτατου Δικαστηρίου

Το Μεξικό δεν θα δεχθεί την επιστροφή παράνομων μεταναστών από το Τέξας

Το Μεξικό ανακοίνωσε πως σε καμία περίπτωση, δεν πρόκειται να δεχθεί την επίστροφη παράνομων μεταναστών στα εδάφη του από το Τέξας.

Αφορμή το γεγονός ότι το Τέξας κέρδισε μια υπόθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο, δίνοντας στην πολιτεία το δικαίωμα να απελαύνει παράνομους μετανάστες.

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ δικαίωσε το Τέξας και τους Αμερικανούς πατριώτες στον αγώνα τους κατά της παράνομης μετανάστευσης και ενέκρινε τον αντιμεταναστευτικό νόμο του, που επιτρέπει στους αξιωματούχους της Πολιτείας να συλλαμβάνουν και να θέτουν υπό κράτηση τους παράνομους μετανάστες με όποιο τρόπο κρίνουν αυτοί σκόπιμο.

Πρόκειται για τεράστια νίκη των εθνικών δυνάμεων των ΗΠΑ που αντιστρατεύθηκαν και πολέμησαν μέχρι σημείου εξέγερσης την κυβέρνηση Μπάιντεν που με την πολιτική των «ανοικτών συνόρων» έχει κατακλύσει με εκατομμύρια παράνομους μετανάστες τις ΗΠΑ από τον Ιανουάριο του 2021 που ανέλαβε την εξουσία.
Έξι από τους εννέα δικαστές πήραν το μέρος του Τέξας ενώ οι τρεις «woke» κατεύθυνσης του δικαστηρίου ζήτησαν να απαγορευθεί στους Αμερικανούς πατριώτες να υπερασπίζονται την πατρίδα τους κατά των λαθροεισβολέων.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο νόμος θα κριθεί και στο ομοσπονδιακό εφετείο, αλλά μετά τις εκλογές, που αναμένεται να επικρατήσει ο Ν.Τραμπ που στήριξε «με νύχια και με δόντια» το Τέξας και τα δικαιώματά του, μαζί με άλλες 20 Πολιτείες που έστειλαν ακόμα και Εθνοφρουρά για να υποστηριχθεί η άμυνα της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.