ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Αστυνομικός σώζει την μητέρα του πυροβολώντας στο κεφάλι έναν άνδρα που την κρατούσε όμηρο με την απειλή μαχαιριού

Το βίντεο δημοσίευσε η αστυνομία της Νέας Υόρκης

Βίντεο: Αστυνομικός σώζει την μητέρα του πυροβολώντας στο κεφάλι έναν άνδρα που την κρατούσε όμηρο με την απειλή μαχαιριού

Ένα ομολογουμένως πολύ «δυνατό» βίντεο δημοσίευσε η αστυνομία της Νέα Υόρκης στο οποίο απεικονίζεται ένας αστυνομικός α σκοτώνει έναν άνδρα που είχε εισβάλλει στο σπίτι της μητέρας του και την κρατούσε όμηρο με την απειλή μαχαιριού.

Επί της ουσίας αστυνομικός έσωσε τη μητέρα του.

Ο αστυνομικός Άλεξ Μοργκέσε πυροβολεί μία φορά στο κεφάλι τον δράστη, Μίκαελ Ντότελ, ο οποίος έπεσε επί τόπου νεκρός στις 23 Δεκεμβρίου, σε διαμέρισμα στο Μπρονξ.

Ο δράστης είχε αρπάξει το θύμα από τον λαιμό, με την γυναίκα να αρχίσει να χάνει τις αισθήσεις του.

«Κάν’ το», φώναξε ο Ντότελ στον Μοργκέζε και τον συνεργάτη του, καθώς κρατούσε τη μητέρα του μπροστά του ως ασπίδα.

«Πυροβολήστε με, πυροβολήστε με», ακούγεται να λέει στη συνέχεια προκαλώντας τους αστυνομικούς να τον σκοτώσουν.

Επίσης, ο δράστης ανέφερε πως έχει μαχαίρι, με τον αστυνομικό να του ζητά να το πετάξει.

Όπως ανέφερε η αστυνομία και σύμφωνα με την New York Post, ο δράστης είχε ιστορικό ψυχικής ασθένειας και τρεις ανοιχτές ποινικές υποθέσεις εναντίον του.

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη για τα ακριβή αίτια της επίθεσης αλλά και την δράση του αστυνομικού.

Σημειώνεται πως τραυματίστηκε ακόμη μια νεαρή γυναίκα που βρισκόταν στο διαμέρισμα καθώς και η μητέρα του αστυνομικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.