ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οι Βορειοκορεάτες προειδοποιούν ΗΠΑ και Ιαπωνία: Δοκίμασαν διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυρηνικούς πυραύλους!

Οι πύραυλοι έπεσαν έξω από την αποκλειστική οικονομική ζώνη της Ιαπωνίας

Οι Βορειοκορεάτες προειδοποιούν ΗΠΑ και Ιαπωνία: Δοκίμασαν διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυρηνικούς πυραύλους!

Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε σήμερα δύο βαλλιστικούς πυραύλους, όπως ανακοίνωσε η ιαπωνική Ακτοφυλακή επικαλούμενη το υπουργείο Άμυνας.

Η Πιονγκγιάνγκ πραγματοποίησε τις εκτοξεύσεις στον απόηχο της επίσκεψης της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις στη Σεούλ και των μεγαλύτερων κοινών στρατιωτικών γυμνασίων Ηνωμένων Πολιτειών-Νοτίου Κορέας (Ulchi Freedom Shield) της τελευταία πενταετίας.

Σύμφωνα με το ιαπωνικό τηλεοπτικό δίκτυο NHK, που επικαλείται κυβερνητική πηγή, οι πύραυλοι έπεσαν έξω από την αποκλειστική οικονομική ζώνη της Ιαπωνίας.

Συνεπώς οι δύο εκτοξεύσεις ήταν προειδοποίηση για τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία καθώς πλέον η Βόρεια Κορέα έχει αποκτήσει την ικανότητα να για πυρηνικά πλήγματα με βαλλιστικούς πυραύλους.

Νωρίτερα, το γενικό επιτελείο Εθνικής Άμυνας της Νότιας Κορέας είχε ανακοινώσει ότι η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο αγνώστου τύπου προς τα ανοικτά των ανατολικών της ακτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.