ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βρετανία: Άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε πολίτες στο Λίβερπουλ – Στο νοσοκομείο αρκετά άτομα

Φώναζε στους περαστικούς κρατώντας το μαχαίρι

Βρετανία: Άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε πολίτες στο Λίβερπουλ – Στο νοσοκομείο αρκετά άτομα

Την κοινωνία του Λίβερπουλ στη Βρετανία τάραξε η επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας επιτέθηκε σε κόσμο με μαχαίρι στη συνοικία Μέρσεϊσαϊντ, λίγα τετράγωνα πιο κάτω από το γήπεδο της Λίβερπουλ, τραυματίζοντας πολίτες, με αρκετούς από αυτούς να μεταφέρονται στο νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους.

Ένας ύποπτος συνελήφθη από τους αστυνομικούς λίγο αργότερα από το τρομακτικό περιστατικό, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες στον τόπο του εγκλήματος.

Φώναζε στους περαστικούς κρατώντας το μαχαίρι

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της βρετανικής ιστοσελίδας Mirror, η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ κλήθηκε σε έναν δρόμο κοντά στο Άνφιλντ, μετά από αναφορές για έναν άνδρα που φώναζε σε ανθρώπους ενώ ήταν οπλισμένος με το μαχαίρι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό δεν πιστεύεται ότι σχετίζεται με τρομοκρατία και ο ύποπτος πιθανόν αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας.

https://twitter.com/teamleaderKaren/status/1557863631903227909?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1557863631903227909%7Ctwgr%5E79166f74e639a0c9153fd7c109d1030527c3df42%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Foembed?url=https3A2F2Ftwitter.com2FteamleaderKaren2Fstatus2F1557863631903227909provider=twitter

Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Liverpool Echo ότι είδε έναν άνδρα με μια «τεράστια μαχαίρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος είπε: «Είδαμε έναν άνδρα με ένα μεγάλο μαχαίρι. Διασχίσαμε το δρόμο και μας προσπέρασε. Περίπου 20 δευτερόλεπτα αργότερα ένας νεότερος τύπος έτρεξε προς το μέρος μας με μαχαιριές στο χέρι. Στη συνέχεια τον είδαμε τον δράστη να περπατάει στο δρόμο μέχρι να μπει σε ένα σπίτι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.