ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λονδίνο: «Λήξη» συναγερμού στην πλατεία Τραφάλγκαρ -Επέστρεψε κανονικά ο κόσμος (upd)

Σε ελεγχόμενη έκρηξη του πακέτου προχώρησαν οι αρχές

Λονδίνο: «Λήξη» συναγερμού στην πλατεία Τραφάλγκαρ -Επέστρεψε κανονικά ο κόσμος (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 13:31) Η αστυνομία της Βρετανίας ανακοίνωσε σήμερα ότι εκκένωσε για μικρό χρονικό διάστημα την πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου.

Αυτό συνέβη κοντά στο σημείο όπου θα πραγματοποιηθούν αργότερα εορτασμοί για τον Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, τονίζοντας ότι ο συναγερμός ασφαλείας έληξε.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την εκκένωση της Τραφάλγκαρ στο Λονδίνο

«Το περιστατικό έχει πλέον λήξει και η πλατεία θα είναι προσβάσιμη για τον κόσμο εν ευθέτω χρόνω», ανέφερε η αστυνομία στο Twitter.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας τόνισε νωρίτερα πολλοί έλεγχοι πραγματοποιούνταν στην περιοχή, η οποία βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου πρόκειται να πραγματοποιηθεί ένα κονσέρτο έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αργότερα σήμερα.

Συμπλήρωσε ότι το περιστατικό πιστεύεται ότι αφορούσε ένα ύποπτο δέμα.


Σε συναγερμό η βρετανική αστυνομία μετά τον εντοπισμό ενός ύποπτου πακέτου στην πλατεία Τραφάλγκαρ.

Όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα «The Sun», αυτόπτες μάρτυρες δήλωσε ότι άκουσαν μια «τεράστια έκρηξη» λίγα λεπτά αφότου η αστυνομία προειδοποίησε τους πολίτες να μείνουν μακριά από την περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η βρετανική αστυνομία προέβη σε ελεγχόμενη έκρηξη, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.