Ακούγοντας τον «ναύαρχο ε.α.» να αναλύει τον πόλεμο στον Κόλπο έκανα τον σταυρό μου που δεν χρειάστηκε να πολεμήσει στο Αιγαίο...

Βρετανία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο Ντέρμπι – Τουλάχιστον 20 τραυματίες (βίντεο)

Η αστυνομία σταμάτησε ένα όχημα που πιστεύεται ότι εμπλέκεται και συνέλαβε τον οδηγό του

Βρετανία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο Ντέρμπι – Τουλάχιστον 20 τραυματίες (βίντεο)

Τουλάχιστον 20 άτομα τραυματίστηκαν και ένας άνδρας συνελήφθη, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο κέντρο της πόλης του Ντέρμπι, στη Βρετανία.

Μερικοί από τους τραυματίες είναι σοβαρά και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, αναφέρει το Sky News.

Tο περιστατικό συνέβη στο Friar Gate περίπου στις 21:30 του Σάββατου (23:30 ώρα Ελλάδας).

Η αστυνομία σταμάτησε ένα όχημα που πιστεύεται ότι εμπλέκεται και συνέλαβε τον οδηγό του, έναν άνδρα περίπου 30-40 ετών.

Η αστυνομία του Ντέρμπισαϊρ επισήμανε ότι η έρευνα μας βρίσκεται στα αρχικά της στάδια, ζητά πάντως από τους πολίτες πληροφορίες για ένα μαύρο Suzuki Swift που φέρεται να εμπλέκεται.

Για την ώρα είναι άγνωστο αν επρόκειτο για ατύχημα ή όχι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.