ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χαμός σε πτήση: Επιβάτες κλαίνε και προσεύχονται την ώρα που το αεροπλάνο βγάζει σπινθήρες (βίντεο)

Πυροσβέστες και ασθενοφόρα ήταν έτοιμα για την άφιξη του αεροσκάφους

Χαμός σε πτήση: Επιβάτες κλαίνε και προσεύχονται την ώρα που το αεροπλάνο βγάζει σπινθήρες (βίντεο)

Ένα τρομακτικό βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, από αεροπλάνο που προσγειώνεται στην Κολομβία και φαίνεται πως έχει πρόβλημα στο εμπρόσθιο σύστημα προσγείωσης.

Η πτήση 4292 της εταιρείας Latam που απογειώθηκε από το Μεντεγίν, αναγκάστηκε να επιστρέψει, καθώς υπέστη βλάβη σε έναν από τους μπροστινούς τροχούς.

2

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τοπικά δημοσιεύματα, ο πιλότος παρατήρησε ότι ένα από τα ελαστικά είχε σκάσει λίγα λεπτά μετά την απογείωση.

Ενημέρωσε αμέσως τον πύργο ελέγχου, όπου του είπαν να επιστρέψει στο διεθνές αεροδρόμιο Jose Maria Cordova και να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση.

Το αεροδρόμιο έκλεισε (για πάνω από τέσσερις ώρες) ενώ πυροσβέστες και ασθενοφόρα ήταν έτοιμα για την άφιξη του αεροσκάφους. Όπως θα δείτε στο βίντεο, το κατεστραμμένο μπροστινό σύστημα προσγείωσης προκαλεί σπινθήρες, μετά την επαφή του τροχού στον διάδρομο προσγείωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν σώοι και αβλαβείς, ωστόσο ύστερα από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media φαίνονται τρομαγμένοι να προσεύχονται και να κλαίνε την ώρα της δραματικής προσγείωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.