ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΥΠΕΞ Ρωσίας: «Να αποφεύγετε τα ταξίδια σε Ισραήλ, Λίβανο και Παλαιστινιακά εδάφη»

«Οι εντάσεις στη Μέση Ανατολή συνεχίζονται»

ΥΠΕΞ Ρωσίας: «Να αποφεύγετε τα ταξίδια σε Ισραήλ, Λίβανο και Παλαιστινιακά εδάφη»

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας, με σημερινή του ανακοίνωση κάλεσε τους Ρώσους πολίτες να αποφεύγουν τα ταξίδια στη Μέση Ανατολή και ειδικά στο Ισραήλ, το Λίβανο και τα Παλαιστινιακά εδάφη.

Στο μήνυμα αναφέρεται επίσης ότι «οι εντάσεις στη Μέση Ανατολή συνεχίζονται και η ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση, καθώς και στα σύνορα μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου, οδηγούν σε αστάθεια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους θεωρούν ότι επίκεινται μεγάλες πυραυλικές επιθέσεις ή πλήγματα με drone από το Ιράν ή από πληρεξούσιους της Τεχεράνης εναντίον στρατιωτικών ή κυβερνητικών στόχων, ως απάντηση στη δολοφονία ενός ανώτερου αξιωματικού των Φρουρών της Επανάστασης στη Δαμασκό την περασμένη εβδομάδα, όπως μετέδωσε χθες Τετάρτη το Bloomberg επικαλούμενο αμερικανικές και ισραηλινές πηγές ασφαλείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.