Δήμαρχος Σιντικής: «Δεν φταίνε τα Ιαματικά Λουτρά Σιδηροκάστρου για το θάνατο του ηλικιωμένου ζευγαριού»

«Από τη στιγμή που δεν ευθύνονται τα Λουτρά, όλα τα σενάρια ακόμα και της αυτοχειρίας είναι ανοικτά»

Δήμαρχος Σιντικής: «Δεν φταίνε τα Ιαματικά Λουτρά Σιδηροκάστρου για το θάνατο του ηλικιωμένου ζευγαριού»

Ο δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης, δεν επιρρίπτει καμία ευθύνη στα Ιαματικά Λουτρά Σιδηροκάστρου στις Σέρρες για το ξαφνικό θάνατο ενός ηλικιωμένου ζευγαριού που σημειώθηκε χθες το απόγευμα την ώρα που απολάμβαναν θεραπεία σε υδρομασάζ.

«Τα Λουτρά μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο πήραν το αστέρι του ΕΟΤ, μετά από όλους τους προβλεπόμενους ελέγχους. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ευθύνεται το νερό καθώς η παροχή είναι ενιαία και την ίδια ώρα στα Λουτρά βρίσκονταν και άλλοι χρήστες», αναφέρει o κύριος Φώτης Δομουχτσίδης.

Ο δήμαρχος σημειώνει ότι «από τη στιγμή που δεν ευθύνονται τα Λουτρά, όλα τα σενάρια ακόμα και της αυτοχειρίας είναι ανοικτά» και ότι η νεκροψία – νεκροτομή θα δώσει τις απαντήσεις.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο δικηγόρος των Λουτρών, Αλέξανδρος Παρασκευιώτης.

«Τα Λουτρά είναι από τα λίγα που έχουν πιστοποίηση από τον ΕΟΤ και τηρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας με τακτικούς ελέγχους. Έχουν την καλύτερη παροχή ζεστού νερού για αυτό και τα επισκέπτεται κόσμος από όλη την Ελλάδα. Όλα τα ατομικά λουτρά έχουν κοινή παροχή».

Ο ίδιος ανέφερε ότι τα Λουτρά όρισαν και δικός τους πραγματογνώμονα – ιατροδικαστή ο οποίος θα συμμετέχει στη νεκροψία νεκροτομή των δύο ηλικιωμένων, οι σοροί των οποίων μεταφέρθηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Μετά το θάνατο του ζευγαριού οι εγκαταστάσεις των λουτρών έχουν κλείσει. Οι αστυνομικές αρχές συνέλεξαν δείγμα από το νερό στο τζακούζι στο οποίο εντοπίστηκαν νεκροί οι ηλικιωμένοι.

Το τζακούζι στα Λουτρά Σιδηροκάστρου είναι ένας ιδιωτικός χώρος με ευρύχωρο λουτήρα όπου χωράνε άνετα περισσότερα από δυο άτομα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαθέτει μια μπανιέρα όπου οι χρήστες κάθονται και ρυθμίζουν την παροχή του νερού ανάλογα με τις ανάγκες τους, ενώ το νερό διοχετεύεται ενιαία σε όλους τους χώρους των λουτρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.