ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δολοφονία στη ναυτιλιακή στην Γλυφάδα: Εκεί βρήκε το όπλο ο Αιγύπτιος μακελάρης

«Μου είπε φύγε από τη μέση δεν θέλω να σε σκοτώσω»

Δολοφονία στη ναυτιλιακή στην Γλυφάδα: Εκεί βρήκε το όπλο ο Αιγύπτιος μακελάρης

Νέα στοιχεία για την τριπλή δολοφονία στη Γλυφάδα. Η κοντόκανη καραμπίνα με την οποία ο μακελάρης σκόρπισε το θάνατο υπάρχει εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια στη βίλα.

Ο 75χρονος Άρης ως επιστάτης στο κτήμα στους Πεταλιούς, πρόσεχε τα αμπέλια που είχε η οικογένεια. Έβαζε λοιπόν άλλους εργαζόμενους να πυροβολούν στον αέρα με αυτό το όπλο για να διώχνουν τα πουλιά και να μην καταστρέφουν τα σταφύλια.

Αυτό σημαίνει ότι αν και παλιό, το όπλο ήταν λειτουργικό. Έτσι έρχεται και η απάντηση στο ερώτημα αν κάποιος του έδωσε το φονικό όπλο, με το οποίο σκόρπισε τον θάνατο στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα.

Ο μακελάρης, την περασμένη εβδομάδα πήρε με το καράβι και ταξίδεψε από τους Πεταλιούς για την Αθήνα, αποφασισμένος να πάρει ζωές. Σε όλη αυτή τη διαδρομή είχε στις αποσκευές του την κοντόκανη καραμπίνα.

«Μου είπε φύγε από τη μέση δεν θέλω να σε σκοτώσω»

Μια μαρτυρία από εργαζόμενο στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα σοκάρει. Ο εργαζόμενος λέει πώς ο Άρης του είπε «φύγε, δεν θέλω να σε σκοτώσω» και περιγράφει αναλυτικά τι συνέβη τα λεπτά πριν το μακελειό.

«Εγώ τον ρώτησα τι πάει να κάνει και ο Άρης μου απάντησε ότι σήμερα θα τελειώσουν όλα. Στο μεταξύ όσο μιλούσα με τον Άρη πρόσεξα ότι στο πάνω μέρος του παντελονιού είχε περασμένο πίσω από τη ζώνη ένα όπλο. Δεν ξέρω τι ακριβώς όπλο ήταν αυτό γιατί είδα μόνο τη λαβή του. Εγώ επειδή φοβήθηκα ότι θα γινόταν κάποιο κακό ανέβηκα γρήγορα στο γραφείο του Βλασσάκη και του είπα ότι είχα δει τον Άρη και ότι είχε όπλο μαζί του.

Ο Βλασσάκης στην αρχή μου είπε να φωνάξουμε τον Γ., ο οποίος ήταν απόστρατος αστυνομικός και ήταν παλιά στην Ασφάλεια, αλλά επειδή δεν είχαμε πολύ χρόνο ο Βλασσάκης μου είπε να πάω εγώ να καθυστερήσω τον Άρη και αυτός θα καλούσε την Αστυνομία. Εγώ είχα δει νωρίτερα ότι ο Άρης είχε πάει στο γραφείο της γυναίκας του Βλασσάκη, της κυρίας Δέσποινας και την κλείδωσε μέσα στο γραφείο. Αφού πήρε τα κλειδιά και κατέβηκε στον 2ο όροφο, πέταξε τα κλειδιά στις σκάλες.

Κινήθηκε προς το γραφείο της Μαρίας Καρνέση. Τον πλησίασα με σκοπό να τον ηρεμήσω. Συνέχισε στον διάδρομο και του είπα να σταματήσει. Τότε βλέπω ότι κρατάει ένα όπλο. Εγώ αμέσως του έσπρωξα το χέρι και εκείνος μου είπε “φύγε από τη μέση, έχεις καλή οικογένεια και δεν θέλω να σε σκοτώσω. Θα τελειώσω αυτούς που θέλουν να με διώξουν από το σπίτι”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Άρης έσκυψε προς τον σάκο που είχε μαζί του και πήρε μια καραμπίνα και την έστρεψε προς το μέρος μου. Εγώ μόλις είδα ότι γύρισε την καραμπίνα προς το μέρος μου έτρεξα και απομακρύνθηκα προς τις σκάλες και κατέβηκα προς την ρεσεψιόν της εταιρείας και καθώς έτρεχα στις σκάλες άκουσα ένα δυνατό «μπαμ» και κατάλαβα ότι ο Άρης είχε πυροβολήσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.