Δολοφονία στον Κορυδαλλό: Ο 38χρονος στόχος των εκτελεστών – «Παράπλευρη απώλεια» ο 31χρονος

Ο 38χρονος δέχτηκε «βροχή» από σφαίρες

Δολοφονία στον Κορυδαλλό: Ο 38χρονος στόχος των εκτελεστών – «Παράπλευρη απώλεια» ο 31χρονος

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 38χρονος που έχασε τη ζωή του στην διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό το βράδυ της Τετάρτης φαίνεται πως ήταν ο βασικός στόχος των δραστών, ενώ ο 31χρονος που ήταν μαζί του ήταν «παράπλευρη απώλεια».

Ο 38χρονος δέχτηκε «βροχή» από σφαίρες και έτσι φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο στόχος των δολοφόνων ήταν αυτός.

Αντίθετα, ο 31χρονος πυροβολήθηκε από τους δράστες της διπλής δολοφονίας στον Κορυδαλλό μόνο 2 φορές κι αυτές στα πόδια και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, αυτό δείχνει ότι οι εκτελεστές δεν ήθελαν να τον σκοτώσουν και ήταν παράπλευρη απώλεια.

Οι εκτελεστές έδειξαν πως ήθελαν να τραυματίσουν τον 31χρονο και να εξασφαλίσουν πως δεν θα τους ανταποδώσει τα πυρά, αν ήταν οπλισμένος και φυσικά να βεβαιωθούν ότι δεν θα τους καταδιώξει μετά την δολοφονική επίθεση στον Κορυδαλλό.

Πληροφορίες από τη νεκροψία – νεκροτομή στις σορούς των θυμάτων της εκτέλεσης στον Κορυδαλλό ανέφεραν νωρίτερα ότι ο 31χρονος πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία.

Πανικοβλήθηκε ο 38χρονος

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι ο 38χρονος είχε την ευκαιρία να σωθεί, αλλά φαίνεται πως πανικοβλήθηκε από τις πρώτες ριπές των δυο καλάσνικοφ που φαίνεται να χρησιμοποίησαν οι δολοφόνοι.

Το καλά θωρακισμένο αυτοκίνητο δεν υπέστη ζημιά από τις σφαίρες που έπεφταν στις λαμαρίνες και τα τζάμια και ο 38χρονος ήταν προστατευμένος στο εσωτερικό του τζιπ.

Μάλιστα εάν ήταν ψύχραιμος και έκανε κάποιο ελιγμό θα μπορούσε να χτυπήσει τους δράστες με το βαρύ όχημά του.

Δεν φαίνονται τα χαρακτηριστικά

Στον ΑΝΤ1 τονίστηκε επίσης ότι οι κάμερες ασφαλείας της πολυκατοικίας στον Κορυδαλλό κατέγραψαν τις κινήσεις των εκτελεστών, χωρίς όμως να… προδώσουν τις ταυτότητές τους.

Οι δράστες φέρονται να είχαν μέτριο ανάστημα και μέτριο σωματότυπο. Τα πρόσωπά τους όμως, δεν φαίνονταν, διότι ο ένας φορούσε τζόκεϊ και ο άλλος κουκούλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας, εξάλλου, έχουν μεταφερθεί οι 3 συσκευές κινητών τηλεφώνων των θυμάτων, που εντοπίστηκαν στο σημείο της δολοφονίας και εξετάζονται μήπως και μπορέσουν να βρεθούν στα δεδομένα τους στοιχεία που θα βοηθήσουν την έρευνα για την διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.