ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Έγκλημα στην Ηλεία: Στον εισαγγελέα ο 83χρονος που σκότωσε τον 52χρονο (βίντεο)

Τον πυροβόλησε πισώπλατα δύο φορές για ασήμαντη αφορμή

Έγκλημα στην Ηλεία: Στον εισαγγελέα ο 83χρονος που σκότωσε τον 52χρονο (βίντεο)

Στο δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Ιουνίου, ο 83χρονος ο οποίος χθες, Τρίτη, πυροβόλησε και σκότωσε τον 52χρονο Παναγιώτη Μενούνο, πατέρα τεσσάρων παιδιών, για ασήμαντη αφορμή στην Ηλεία.

Ο 83χρονος οδηγήθηκε αμίλητος ενώπιον του εισαγγελέα αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ανθρωποκτονίας για τη δολοφονία του 52χρονου και της απόπειρας ανθρωποκτονίας του αδερφού του θύματος.

Δείτε βίντεο από τη άφιξή του ηλικιωμένου δράστη στο δικαστικό μέγαρο Αμαλιάδας:

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο 83χρονος πυροβόλησε δύο φορές πισώπλατα και από κοντινή απόσταση τον 52χρονο με τον οποίο είχαν από χρόνια κτηματικές διαφορές.

Αφορμή για το φονικό φέρεται να είναι το γεγονός ότι πρόβατα του θύματος είχαν πατήσει το χωράφι του ηλικιωμένου δράστη.

«Εδώ που φτάσαμε τι να σου πω; Μου έχεις κάνει τόσα πολλά… σκότωσέ με, τι να σου πω!» ήταν τα τελευταία λόγια του Παναγιώτη Μενούνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως δήλωσε ο αδερφός του θύματος υπήρχαν προηγούμενα με τον δράστη: «Παλιά τον είχε βγάλει κλέφτη, τον είχε συκοφαντήσει τον αδερφό μου. Τον εκτέλεσε από τα δύο μέτρα, σχεδόν εξ επαφής… Μετά στράφηκε σε εμένα, αλλά δεν πρόλαβε και πήρα την καραμπίνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.