ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στη «μάχη» με τον κορωνοϊό οι Ενοπλες Δυνάμεις: Έτοιμες 40.000 μάσκες και 25 τόνοι αντισηπτικού

Στη «μάχη» με τον κορωνοϊό οι Ενοπλες Δυνάμεις: Έτοιμες 40.000 μάσκες και 25 τόνοι αντισηπτικού

Από τη στιγμή που ξέσπασε ο κορωνοϊός στην Ελλάδα όλοι κάνουν προσπάθειες, ώστε να υπάρχει το απαραίτητο υγειονομικό υλικό. Το ίδιο κάνει και το 700ο Στρατιωτικό Εργοστάσιο (700 ΣΕ).

Ο ΥΕΘΑ, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, σήμερα επισκέφτηκε το εργοστάσιο στον Πειραιά όπου κατασκευάζονται οι εν λόγω μάσκες καθώς και την 441 Αποθήκη Υγειονομικού Υλικού στου Ρέντη όπου φτιάχνονται αντισηπτικά από τις κατασχεμένες αλκοόλες. Έχουν ήδη κατασκευαστεί 40.000 μάσκες και 25 τόνοι αντισηπτικό.

Αναφορικά με τις εργασίες στις δύο μονάδες (για τον κορωνοϊό) είπε πως οι Ενοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε αυτή την μάχη στο πλευρό της κοινωνίας και το αποδεικνύουν έμπρακτα.

Όπως επισημαίνουν επιτελείς του Στρατού «το εργοστάσιο είναι σε θέσει να ράψει όσες μάσκες χρειάζονται για να καλυφθούν οι ανάγκες του πληθυσμού, αρκεί να έχουν εξασφαλιστεί οι πρώτες ύλες». Σύμφωνα με πηγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλισθούν και άλλες ποσότητες υφάσματος προκειμένου να διπλασιαστεί η παραγωγή μασκών.

Το 700 Στρατιωτικό Εργοστάσιο που κατασκευάζει είδη ιματισμού και υπόδησης για τις ανάγκες του Στρατού Ξηράς και οι εγκαταστάσεις του βρίσκονται στα όρια των Δήμων ΠΕΙΡΑΙΩΣ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ στο στρατόπεδο «ΣΧΗ ΜΑΓΓΙΩΡΟΥ» μαζί με το Χημείο Στρατού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ερώτηση προς τον Υπουργό για τις πληροφορίες περί συσσώρευσης μεταναστών στα τουρκικά παράλια με σκοπό να μεταφερθούν στα νησιά, απάντησε πως όλες οι πληροφορίες αξιολογούνται και πως οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε ετοιμότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.