ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Για ακόμα μια φορά οι Έλληνες βατραχάνθρωποι έκλεψαν τις εντυπώσεις (βίντεο)

Άσκηση ετοιμότητας στα πλαίσια της νατοϊκής «SEA GUARDIAN»

Για ακόμα μια φορά οι Έλληνες βατραχάνθρωποι έκλεψαν τις εντυπώσεις (βίντεο)

Την Πέμπτη 07 Απριλίου 2022 πραγματοποιήθηκε Άσκηση Ενεργοποίησης Μονάδων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, που έχουν διατεθεί σε κατάσταση ετοιμότητας στην Επιχείρηση Θαλάσσιας Ασφάλειας «SEA GUARDIAN» του NATO υπό τον επιχειρησιακό έλεγχο της Συμμαχικής Ναυτικής Διοίκησης (Allied Maritime Command – MARCOM).

Στο πλαίσιο αυτό και υπό τον συντονισμό Στοιχείου Διοίκησης και Ελέγχου Ειδικών Επιχειρήσεων (Special Operations Command and Control Element – SOCCE) της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ, πραγματοποιήθηκε στο Μυρτώο Πέλαγος άσκηση εκτέλεσης μη συναινετικής νηοψίας στο Πλοίο Γενικής Υποστήριξης ΑΤΛΑΣ Ι, το οποίο προσομοίωσε πλοίο που έφερε ύποπτο φορτίο, με την συμμετοχή του Ταχέως Περιπολικού Κατευθυνόμενων Βλημάτων (ΤΠΚ) ΡΟΥΣΣΕΝ, στο οποίο επέβαινε Ομάδα Ανορθόδοξου Πολέμου της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ), ενός Σκάφους Ανορθόδοξου Πολέμου/Ταχείας Μεταφοράς (ΣΑΠ/ΤΜ) της ΔΥΚ και ενός Ελικοπτέρου (Ε/Π) της Διοίκησης Αεροπορίας Ναυτικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εν λόγω Άσκηση Ενεργοποίησης εντάσσεται στο πλαίσιο του σχεδιασμού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας προς την διαρκή και ενεργό συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων στις δραστηριότητες και επιχειρήσεις της Συμμαχίας (SEA GUARDIAN), με σκοπό την διατήρηση της ασφάλειας και της σταθερότητας στην περιοχή της Μεσογείου.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.