ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Εικόνες φρίκης από την Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ: Χιλιάδες άνθρωποι σε κατάσταση «ζόμπι» ξαπλωμένοι στους δρόμους

Η παρακμή διαλύει τις αμερικανικές μεγαλουπόλεις

Εικόνες φρίκης από την Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ: Χιλιάδες άνθρωποι σε κατάσταση «ζόμπι» ξαπλωμένοι στους δρόμους

Μετά το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο και την Νέα Υόρκη, την τιμητική της σε ότι αφορά την εσωτερική κατάρρευση και τις εικόνες πόλης τρίτου κόσμου, έχει η Φιλαδέλφεια, της οποίας οι δρόμοι έχουν γεμίσει με χιλιάδες άστεγους και εθισμένους σε ένα πανίσχυρο και θανατηφόρο συνθετικό ναρκωτικό, το περιβόητο Tranq, το οποίο έχει ως βασικό συστατικό την ξυλοζίνη.

Πρόκειται για ένα ναρκωτικό το οποίο καθιστά τον χρήστη του ένα είδος ζόμπι και του οποίου ο εγκέφαλος παύει να λειτουργεί και το σώμα σταματάει να κινείται.

Είναι πάρα πολύ φθηνό και εύκολο να αποκτηθεί από άτομα νεαρής ηλικίας που ζουν σε συνοικίες χαμηλών εισοδημάτων αλλά η καταστροφή που προκαλεί στον ανθρώπινο οργανισμό είναι απερίγραπτη.

Όσοι το χρησιμοποιούν χάνουν εντελώς τις συνειδησιακές τους λειτουργίες και μολύνονται τα άκρα τους με αποτέλεσμα πάρα πολλές φορές να καταλήγουν σε ακρωτηριασμό.

Η Φιλαδέλφεια πάντοτε αντιμετώπιζε ιδιαίτερο πρόβλημα με την εγκληματικότητα καθώς μαζί με το Ντιτρόιτ θεωρούνταν από τις πιο βίαιες αμερικανικές πόλεις.

Επί διακυβέρνησης Μπάιντεν όμως, το έγκλημα έχει λάβει κολοσσιαίες διαστάσεις και η εικόνα παρακμής των αμερικανικών μεγαλουπόλεων προβληματίζει.

@urbanvisuals2.0 #kensingtonphilly #philadelphia #philadelphia #kensington #kensingtonphiladelphia ♬ original sound – Urban Visuals 2.0

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.