ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Εξιχνιάστηκε κλοπή με λεία 170.000 ευρώ από σπίτι στο Κιλκίς – Χειροπέδες σε 27χρονο

Είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα

Εξιχνιάστηκε κλοπή με λεία 170.000 ευρώ από σπίτι στο Κιλκίς – Χειροπέδες σε 27χρονο

Η Ελληνική Αστυνομία, ανακοίνωσε πως εξιχνίασε κλοπή, με λεία 170.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα, που τελέστηκε τον Αύγουστο του 2020 από σπίτι σε περιοχή του Κιλκίς.

Ως ένας εκ των δραστών ταυτοποιήθηκε ένας 27χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, σε εκτέλεση σχετικού εντάλματος που είχε εκδοθεί εις βάρος του.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 27χρονος, από κοινού με άγνωστους συνεργούς του, είχαν εισέλθει στο σπίτι, απ’ όπου αφαίρεσαν 120.000 ευρώ και κοσμήματα συνολικής αξίας 49.000 ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων.

Επιπλέον, ο συλληφθείς, κατά την αποχώρησή του από το σημείο, φέρεται να αφαίρεσε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι, το οποίο βρέθηκε δύο μήνες αργότερα και αποδόθηκε στη νόμιμη ιδιοκτήτριά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.