ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ωραίο ανέκδοτο: Οι Τούρκοι θεωρούν ότι «βρίσκονται υπό πολιορκία από Ελλάδα και ΗΠΑ»

Ωραίο ανέκδοτο: Οι Τούρκοι θεωρούν ότι «βρίσκονται υπό πολιορκία από Ελλάδα και ΗΠΑ»

Η Yenisafak η εφημερίδα που στην ουσία είναι η φωνή του Ρ.Τ.Ερντογάν μιλάει για καθεστώς πολιορκίας από ΗΠΑ και Ελλάδα εναντίον της Τουρκίας και φυσικά γελάσαμε πολύ που το είδαμε.

Με πρωτοσέλιδο στο οποίο αναρωτιέται «τι είναι αυτή η προετοιμασία» η εφημερίδα αναφέρεται σε κινήσεις πολιορκίας της Τουρκίας από ΗΠΑ και Ελλάδα.

Το δημοσίευμα κάνει αναφορά στις επισκέψεις κορυφαίων αξιωματούχων, πολιτικών και στρατιωτικών, των ΗΠΑ στην Ελλάδα και κάνει λόγο για επιχείρηση, η οποία στοχεύει τόσο στα συμφέροντα της Ρωσίας όσο όμως και σε εκείνα της Τουρκίας.

Αναφορά γίνεται στις βάσεις των Αμερικανών στην Κρήτη, αλλά και στα δήθεν σχέδια για την Κάρπαθο, ενώ σε ότι έχει να κάνει με την Αλεξανδρούπολη αναφέρεται ότι ο στόχος της εκεί βάσης θα είναι ο αποκλεισμός των Δαρδανελίων.

Η… απάντηση της Τουρκίας, σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε όλο αυτό το σχέδιο ήρθε από την ελίτ των τουρκικών δυνάμεων (της SAT) με ασκήσεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να ιδρύσουν νέες βάσεις στην Κάρπαθο και στο νησί της Κρήτης και διαθέτουν σήμερα 3 πολεμικά πλοία και υποβρύχιο στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως σε όλα αυτά το μόνο που έχει σοβαρή δόση αλήθειας είναι η σημασία που έχουν τα Δαρδανέλια για τους Αμερικανούς και αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορούν να τα σπάσουν με τους Τούρκους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.