ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Τουρκία δεσμεύει με NAVTEX το «μισό» Αιγαίο: Toυρκικό UAV πέταξε πάνω από την Λέσβο για «χαρτογράφηση»

Η Τουρκία δεσμεύει με NAVTEX το «μισό» Αιγαίο: Toυρκικό UAV πέταξε πάνω από την Λέσβο για «χαρτογράφηση»

H Tουρκία ταυτόχρονα με την προέλασή της στην Συρία προχωράει σε νέες προκλητικές ενέργειες στο Αιγαίο με πτήση μη επανδρωμένου αεροσκάφους το οποίο «χαρτογράφησε» την Λέσβο και με την έκδοση δύο ακόμα παράνομων NAVTEX για τις 17 και 18 Οκτωβρίου δεσμεύει πάλι το «μισό» Αιγαίο.

Συγκεκριμένα ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος προχώρησε σε περιπολία πετώντας περίπου στα 6 χιλιόμετρα ύψος, πάνω από τις τουρκικές ακτές απέναντι από την Λέσβο για αρκετή ώρα το πρωί της Δευτέρας.

Η ιστοσελίδα flightradar24.com που ασχολείται με την σε πραγματικό χρόνο καταγραφή πτήσεων αεροσκαφών κατέγραψε την συγκεκριμένη πτήση.

Να θυμίσουμε πως τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη ΑΝΚΑ και Μπαϊρακτάρ που χρησιμοποιεί η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία διαθέτουν κάμερες και ηλεκτρονικά μέσα που μπορούν να συλλέξουν και να καταγράψουν πολύτιμες πληροφορίες χωρίς να χρειαστεί να παραβιάσουν τον εθνικό εναέριο χώρο της Ελλάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα η Τουρκία μέσω του σταθμού της Σμύρνης που δεν έχει καμιά δικαιοδοσία εξέδωσε δύο NAVTEX για τις 17 και 18 Οκτωβρίου δεσμεύοντας την καρδιά του Αιγαίου μεταξύ Σκύρου και Ψαρρών και η δεύτερη το Ικάριο Πέλαγος, μεταξύ Ικαρίας, Σάμου και Χίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.