ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μεταξύ Σκύρου και Ψαρών το τουρκικό Ναυτικό για ασκήσεις με πραγματικά πυρά!

Μεταξύ Σκύρου και Ψαρών το τουρκικό Ναυτικό για ασκήσεις με πραγματικά πυρά!

Μεταξύ Σκύρου και Ψαρών το τουρκικό Ναυτικό για ασκήσεις με πραγματικά πυρά!

Δεν σταματά η Τουρκία να θεωρεί το Αιγαίο δικό της έδαφος και μέσω των όπλων επιχειρεί να επιβάλλει την άποψη αυτή, στην Ελλάδα η οποία δεν αντιδρά.

Έτσι μετά το «μπαράζ» υπερπτήσεων των τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών F-16 την περασμένη Παρασκευή, όπως έχουμε ήδη αναφέρει εδώ, η Άγκυρα εξέδωσε NAVTEX ακριβώς στη μέση του Αιγαίου για ασκήσεις με πραγματικά πυρά του τουρκικού Ναυτικού και της Αεροπορίας, μερικά μίλα από τη Σκύρο(!) και φτάνοντας μέχρι τα Ψαρά στα ανατολικά.

Ειδικότερα, οι υδρογραφικές υπηρεσίες στην Τουρκία και πιο συγκεκριμένα ο σταθμός της Σμύρνης εξέδωσε παράνομη NAVTEX πριν από λίγα λεπτά, όπου δεσμεύουν μεγάλη θαλάσσια περιοχή στην καρδιά του Αιγαίου, ανάμεσα στη Σκύρο και τα Ψαρά.

Η NAVTEX που εξέδωσε η Τουρκία κάνει λόγο για ασκήσεις του τουρκικού Ναυτικού και της Αεροπορίας με βολές την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 από τις 11 π.μ. μέχρι την 1 μ.μ.

Δείτε την τουρκική NAVTEX

TURNHOS N/W : 1154/19 (İzmir NAVTEX Station) (Published Date: 14-10-2019 10:48)TURNHOS N/W : 1154/19

AEGEAN SEA

GUNNERY EXERCISE, ON 18 OCT 19 FROM 1100Z TO 1300Z IN AREA BOUNDED BY;

38 44.19 N – 024 59.79 E

38 44.91 N – 025 18.56 E

38 30.06 N – 025 20.38 E

38 28.89 N – 025 00.99 E

CAUTION ADVISED.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.