ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έρχεται «θερμό» επεισόδιο; – Ν.Τραμπ: «Τι θα συμβεί αν χάσετε από την Τουρκία;» – Κ.Μητσοτάκης: «Δεν θα χάσουμε»

Έρχεται «θερμό» επεισόδιο; – Ν.Τραμπ: «Τι θα συμβεί αν χάσετε από την Τουρκία;» – Κ.Μητσοτάκης: «Δεν θα χάσουμε»

Το ενδεχόμενο πολεμικής σύρραξης με την Τουρκία συζήτησαν οι Κ.Μητσοτάκης-Ν.Τραμπ με τον Αμερικανό πρόεδρο να θέτει το ερώτημα τι θα κάνει η Ελλάδα «αν χάσει» και τον Έλληνα πρωθυπουργό να απαντάει «πως δεν θα χάσουμε».

O διάλογος που είχαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ κατά τη συνάντησή τους στο Λευκό Οίκο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Εστία και έγινε μετά τις κοινές δηλώσεις των δυο ανδρών στο Οβάλ Γραφείο.

Πίσω από τις κλειστές πόρτες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγησε, όπως αναφέρει η Εστία, στον πρόεδρο των ΗΠΑ τις επιπτώσεις που θα έχει στην ασφάλεια και τη σταθερότητα στη νοτιοανατολική Ευρώπη τυχόν προκλητική ενέργεια της Τουρκίας στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν μίλησε για «θερμό επεισόδιο» αλλά, όπως σημειώνει η Εστία, εξήγησε πως η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη και αποφασισμένη να αντιδράσει σε περίπτωση που αμφισβητηθεί η κυριαρχία της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κι αν χάσετε;», ρώτησε σε εκείνο το σημείο τον Έλληνα πρωθυπουργό ο Ντόναλντ Τραμπ. «Δεν θα χάσουμε κ. Πρόεδρε» του απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.