ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Λ.Οικονόμου για φράχτη στον Έβρο: «Δεν θα υπάρξει παραβίαση των συνόρων από υβριδικές απειλές»

Λ.Οικονόμου για φράχτη στον Έβρο: «Δεν θα υπάρξει παραβίαση των συνόρων από υβριδικές απειλές»

Ως ένα «σύγχρονο εμπόδιο για να αντέχει σε μια μορφή υβριδικού πολέμου όπως αυτή που ζήσαμε την άνοιξη» χαρακτήρισε τον νέο φράχτη στον Έβρο ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου μιλώντας σε ρ/σ.

Όπως είπε «η Τουρκία εργαλειοποιεί το θέμα των μεταναστών και εκμεταλλεύεται τον ανθρώπινο πόνo.

«Εμείς θωρακίζουμε τα σύνορά μας και τα σύνορα της Ευρώπης με τον καλύτερο τρόπο. Έχουμε τη στήριξή της Ευρώπης και είναι συμβολικό ότι η δύναμη της Frontex παραμένει στις Καστανίες και συμμετέχει ενεργά στη φρούρηση των συνόρων» συμπλήρωσε ο κ. Οικονόμου.

Μιλώντας για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του φράχτη είπε ότι «έχει καλή θεμελίωση, δεν μπορεί να γίνει σκάψιμο από κάτω. Έχει πέντε μέτρα ύψος με ειδική λαμαρίνα για να μην μπορεί κανείς να σκαρφαλώσει ενώ έχουμε λάβει υποψη και τα πλημμυρικά φαινόμενα στην περιοχή».

Διευκρίνισε ότι «όλα είναι ελληνικής προέλεευης, όλα κατασκευάζονται στην Ελλάδα από μια κοινοπραξία τεσσάρων μεγάλων εταιρειών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εγγυόμαστε όλοι ότι δεν θα υηπάρξει παραβίαση των συνόρων» διεμήνυσε κλείνοντας ο κ. Οικονόμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.