ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απόπειρα εμβολισμού σκάφους της FRONTEX από τουρκική ακταιωρό ανοιχτά της Χίου

Απόπειρα εμβολισμού σκάφους της FRONTEX από τουρκική ακταιωρό ανοιχτά της Χίου

Τουρκική ακταιωρός, τέλη Απριλίου, προσπάθησε να εμβολίσει σκάφος της FRONTEX στο Ανατολικό Αιγαίο και συγκεκριμένα ανοιχτά της Χίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, «πολύ σοβαρά» συμβάντα, τα οποία παραβίασαν τους διεθνείς κανονισμούς και αφορούσαν σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής και του Οργανισμού Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής, Frontex, έλαβαν χώρα περί τα τέλη Απριλίου στα ελληνικά ύδατα.

Συγκεκριμένα, τα περιστατικά συνέβησαν ανοιχτά της Χίου όταν σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής παραβίασαν τα ελληνικά χωρικά ύδατα και έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς πολύ κοντά σε φινλανδικό και σουηδικό σκάφος του Frontex που περιπολούσαν στην περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σύγκρουση σκαφών αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή. Έχουν ενημερωθεί σχετικά ο Μαργαρίτης Σχοινάς και η Ίλβα Γιόχανσον και το ζήτημα αναμένεται να τεθεί στο προσεχές ΔΣ του Frontex.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.