ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Αναστατώθηκαν» οι Τούρκοι με την ελληνική σημαία στην Αγιά Σοφιά – «Προκλητική κίνηση»

Ο νεαρός Απόστολος Παπαθεοδώρου, άνοιξε τη γαλανόλευκη, ποζάροντας στο γυναικωνίτη της Αγιάς Σοφιάς και προκάλεσε αντιδράσεις

«Αναστατώθηκαν» οι Τούρκοι με την ελληνική σημαία στην Αγιά Σοφιά – «Προκλητική κίνηση»

«Αναστάτωση» στους Τούρκους προκάλεσε η κίνηση του Έλληνα τουρίστα να φωτογραφηθεί μέσα στην Αγιά Σοφιά, κρατώντας στα χέρια του την ελληνική σημαία.

Όπως φαίνεται στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram ο ίδιος ο νεαρός Απόστολος Παπαθεοδώρου, άνοιξε τη γαλανόλευκη, ποζάροντας στο γυναικωνίτη της Αγιάς Σοφιάς.

Στη λεζάντα, μάλιστα, κάτω από τη φωτογραφία έγραψε: «Αγαπημένη μου Πόλη, για πάντα ελληνική».

Η κίνηση αυτή έκανε τον γύρο των τουρκικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις, ακόμη και ακραία σχόλια, με τους περισσότερους να χαρακτηρίζουν την κίνηση του Έλληνα τουρίστα «απαράδεκτη» και «προκλητική», ενώ δεν έλειψαν κι εκείνοι που επέρριψαν ευθύνες στις τουρκικές αρχές, που – κατά την άποψή τους – δεν έκαναν κάτι για να το αποτρέψουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε επικοινωνία, πάντως, του Star με τον Απόστολο Παπαθεοδώρου, υποστήριξε την κίνησή του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έκανα αυτό που θεωρούσα χρέος μου ως Έλληνας. Τα υπόλοιπα νομίζω τα λέει η φωτογραφία από μόνη της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.