ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κραυγή αγωνίας από τους ψαράδες: «Οι Τούρκοι έρχονται και παίρνουν τα ψάρια μας παράνομα»

Σε μια δεκαετία δεν θα υπάρχει ούτε ένας γαύρος να φάει ο Έλληνας. Θα τρώει μόνο ιχθυοτροφείου

Κραυγή αγωνίας από τους ψαράδες: «Οι Τούρκοι έρχονται και παίρνουν τα ψάρια μας παράνομα»

Για τον κίνδυνο που διατρέχουν οι ελληνικές θάλασσες να μην έχουν ψάρια, για μια σειρά λόγων, ένας εκ των οποίων είναι και η παράνομη αλιεία των Τούρκων οι οποίοι «μπαίνουν μέσα και αλιεύουν παράνομα» μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Παράκτιας Αλιείας, Νίκος Σταμούλης.

Ο Ν.Σταμούλης τόνισε: «Είμαι σε επαφή με τους ψαράδες σε όλη την Ελλάδα. Έχουμε μεγάλο θέμα ως προς την ποσότητα των ψαριών που έχει μειωθεί στα Δωδεκάνησα και στο Ιόνιο με το θέμα των Τούρκων που μπαίνουν μέσα και αλιεύουν παράνομα. Παίρνουν τα ψάρια τα δικά μας και εμείς δεν έχουμε να βγάλουμε. Το δεύτερο θέμα είναι με τους λαγοκέφαλους που μας καταστρέφουν τα εργαλεία αλλά και με τα θηλαστικά. Και με το πετρέλαιο που έχει φτάσει στα ύψη και δεν μπορούμε να πάμε ούτε ένα μίλι μακριά»

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει έλεγχος από τις Αρχές, είπε ότι «δεν υπάρχει αστυνόμευση εδώ και πολλά χρόνια. Αν υπήρχε, δεν θα ήμαστε σε αυτό το σημείο. Σε μια δεκαετία δεν θα υπάρχει ούτε ένας γαύρος να φάει ο Έλληνας. Θα τρώει μόνο ιχθυοτροφείου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον αλιευτικό τουρισμό είπε: «Με τον αλιευτικό τουρισμό πάμε πολύ καλά, μας βοήθησε πάρα πολύ η κυβέρνηση αυτή με το σχήμα το προηγούμενο και την κ. Ζαχαράκη έκανε μεγάλο budget ώστε να φανούμε σε όλο τον κόσμο. Οι τουρίστες ξυπνάνε νωρίς το πρωί και έρχονται να δουν πώς δουλεύει ο Έλληνας ψαράς. Αμερικανοί και Κινέζοι έχουν ξετρελαθεί, κλείνουν έναν μήνα πριν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.