ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα «βρήκαν» Χ.Σταϊκούρας με τον Τούρκο ομολόγο του για την 2η γέφυρα στον Έβρο

Οι δύο πλευρές αναγνωρίζουν την πρόοδο των εργασιών στην κατασκευή δεύτερης διασυνοριακής γέφυρας στην περιοχή Κήποι-Ύψαλα

Τα «βρήκαν» Χ.Σταϊκούρας με τον Τούρκο ομολόγο του για την 2η γέφυρα στον Έβρο

Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης της διευρυμένης τουρκικής αντιπροσωπείας στην Αθήνα, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, συνοδευόμενος από τους γενικούς γραμματείς Υποδομών Κωνσταντίνο Μαγουλά και Μεταφορών Γιάννη Ξιφαρά, είχε μία ιδιαίτερα παραγωγική συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του Αμπντουλκαντίρ Ουράλογλου.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα διμερούς συνεργασίας, κυρίως στον τομέα των μεταφορών. Μεταξύ άλλων, δόθηκε έμφαση στη σιδηροδρομική διασυνοριακή σύνδεση, την κατασκευή της διασυνοριακής οδικής γέφυρας Κήπων-Υψάλων και την πιθανή αναβάθμιση του πλαισίου συνεργασίας στο πεδίο των αερομεταφορών.

Υπήρξε Κοινή Δήλωση/Διακήρυξη για επόμενη σύγκληση Τεχνικής Επιτροπής για τη δεύτερη γέφυρα στον Έβρο, που υπεγράφη από τον CEO της Εγνατίας Οδού Α.Ε. Κωνσταντίνο Κουτσούκο και τον αν. διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Αυτοκινητοδρόμων της Τουρκίας Σελαχατίν Μπαϊραμκαβούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο πλευρές αναγνωρίζουν την πρόοδο των εργασιών στην κατασκευή δεύτερης διασυνοριακής γέφυρας στην περιοχή Κήποι-Ύψαλα, την οποία εποπτεύει η Εγνατία Οδός Α.Ε. και ανακοινώνουν την επόμενη συνάντηση τεχνικών επιτροπών και εμπειρογνωμόνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.