ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μ.Ζαχάροβα: «Aυτό που βλέπουμε δεν είναι η αρχή του πολέμου αλλά το τέλος του»

«Οι αναφορές των Ουκρανών στα πυρηνικά όπλα άλλαξαν όλη την ιστορία»

Μ.Ζαχάροβα: «Aυτό που βλέπουμε δεν είναι η αρχή του πολέμου αλλά το τέλος του»

Η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, προσπάθησε να εξηγήσει το κίνητρο του Β.Πούτιν για την επέμβαση στην Ουκρανία.

«Όταν οι ανεπαρκείς εκπρόσωποι της Ουκρανίας άφησαν να εννοηθεί πως ίσως πρέπει να επιστρέψουν στη συζήτηση για την παρουσία πυρηνικών όπλων… πιστεύω πως εκεί άλλαξε όλη η ιστορία γενικά» ανέφερε η Ζαχάροβα, απαντώντας σε ερώτηση για την απόφαση του Πούτιν να διατάξει μαζική επέμβαση στην Ουκρανία. Σημειώνεται πως ο Ρώσος πρόεδρος είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα επιτρέψει στην Ουκρανία να αποκτήσει πυρηνικά.

Σε άλλες δηλώσεις της, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών ανέφερε πως «αυτό που βλέπουμε δεν είναι η αρχή του πολέμου, αλλά το τέλος του»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτή δεν είναι η αρχή του πολέμου. Είναι πολύ σημαντική η επιθυμία μας να αποτρέψουμε την εξέλιξη γεγονότων που θα μπορούσαν να κλιμακωθούν σε παγκόσμια σύρραξη. Και δεύτερον, αυτό είναι το τέλος του πολέμου» είπε η Ζαχάροβσ, υπενθυμίζοντας πως οι αιματηρές αντιπαραθέσεις στην ανατολική Ουκρανία έχουν κρατήσει οκτώ χρόνια. Επιπλέον, ο πόλεμος «διεξήχθη σε πολλά επίπεδα, συμπεριλαμβανομένων των κυρώσεων, των χτυπημάτων στον τομέα της ενημέρωσης και των ψυχολογικών εκβιασμών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.