ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Αγκυρα απέρριψε πρόταση των ΗΠΑ για παύση εισβολής με αντάλλαγμα την «εγγύηση της ασφάλειας της Τουρκίας»!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Αγκυρα απέρριψε πρόταση των ΗΠΑ για παύση εισβολής με αντάλλαγμα την «εγγύηση της ασφάλειας της Τουρκίας»!

Η Τουρκία απέρριψε την οποιαδήποτε μεσολάβηση των ΗΠΑ για την επίλυση με ειρηνικά μέσα των «τουρκικών προβλημάτων» με τους Κούρδους!

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου πριν λίγο απέρριψε πρόταση των ΗΠΑ που διατυπώθηκε από τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για να μεσολαβήσει η υπερδύναμη ανάμεσα στην Αγκυρα και τις κουρδικές Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG) για να σταματήσει η τουρκική επίθεση στην Συρία και να εγγυηθούν οι ΗΠΑ την ασφάλεια της Τουρκίας, σύμφωνα την Deutsche Welle που δημοσιεύει και την σχετική δήλωση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν θέλουμε μεσολάβηση, δεν διαπραγματευόμαστε με τρομοκράτες. Το μόνο που πρέπει να γίνει είναι αυτοί οι τρομοκράτες να καταθέσουν τα όπλα. Επιχειρήσαμε την πολιτική λύση στο παρελθόν στην Τουρκία και είδαμε τα αποτελέσματα», είπε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.