ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σοβαρές απώλειες για την Τουρκία στην Λιβύη: Εξήντα τουρκικά UAV καταρρίφθηκαν από τον Εθνικό Στρατό της Λιβύης

Σοβαρές απώλειες για την Τουρκία στην Λιβύη: Εξήντα τουρκικά UAV καταρρίφθηκαν από τον Εθνικό Στρατό της Λιβύης

Πανωλεθρία για τα τουρκικά UAV αλλά και τις δυνάμεις στην Λιβύη όπως αναφέρει ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε από τις αρχές Απριλίου έχει καταρρίψει περισσότερα από 60 τουρκικά drones, αλλά σήμερα πραγματοποίησε σφοδρή επίθεση στο αεροδρόμιο της Τρίπολης καταστρέφοντας αποθήκη γεμάτη με TB2 Bayraktar.

Οι εξελίξεις αυτές φέρνουν μια τουρκική επίθεση στη Λιβύη και στις δυνάμεις του Χ.Χαφτάρ πιο κοντά καθώς οι τουρκόφιλες δυνάμεις της Τρίπολης σφυροκοπούνται σε έλα τα μέτωπα.

Στρατιωτική πηγή της Λιβύης, δήλωσε στην αιγυπτιακή εφημερίδα ‘Youm7’ ότι από τις 4 Απριλίου, ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης κατέρριψε περίπου 60 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV) τα οποία παραχώρησε η Τουρκία στις ένοπλες ομάδες της κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας, προκειμένου να εμποδίσει τις προόδους των Ενόπλων Δυνάμεων της Λιβύης προς την Τρίπολη.

Το δημοσίευμα τονίζει ότι η ‘κυβέρνηση εθνικής συμφωνίας’ είναι μια προσωρινή μη εκλεγμένη κυβέρνηση που εδρεύει στην Τρίπολη και αναγνωρίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη.

Μετά την κατάληψη και τον έλεγχο της πόλης Σύρτη, τον Ιανουάριο, η κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας ελέγχει απλώς την πρωτεύουσα και τη Μισράτα.

Την ίδια ώρα ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης όπως ανέφερε μέσα από το λογαριασμό του στο twitter επιτέθηκε σήμερα καταστρέφοντας μεγάλες ποσότητες πυρομαχικών, όπως τουρκικών drones τα οποία βρίσκονταν σε “στοιβαγμένα”, όπως είπε χαρακτηριστικά σε αποθήκη στο αεροδρόμιο της Τρίπολης.

https://twitter.com/LNA2019M/status/1254177031694225408

https://twitter.com/LNA2019M/status/1254184400633368578

https://twitter.com/LNA2019M/status/1254430835668811776

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.