Ξεκίνησε η εγκατάσταση της τουρκικής Αεροπορίας στη λιβυκή αεροπορική βάση Αλ Ουατίγια – Μετέφεραν α/α MIM-23 HAWK

Ξεκίνησε η εγκατάσταση της τουρκικής Αεροπορίας στη λιβυκή αεροπορική βάση Αλ Ουατίγια – Μετέφεραν α/α MIM-23 HAWK

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν, σήμερα επίσημα, την εγκατάσταση αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων ΜΙΜ 23 Hawk στην αεροπορική βάση αλ-Ουατίγια στην Λιβύη.

Η ανακοίνωση έγινε με μια φωτογραφία δείχνει ένα μοιρόσημο με τα συστήματα Hawk αναφέροντας λακωνικά: «Αεροπορική βάση Ουατίγια».

Το πώς μεταφέρθηκαν τα συστήματα Hawk στην Λιβύη, δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης: Οι Τούρκοι μεταφέρουν ότι πρακτικά θέλουν, είτε με αεροσκάφη, είτε με πλοία στη χώρα και επιχειρήσεις-φιάσκο τύπου «ΕΙΡΗΝΗ» μόνο γέλιο μπορεί να τους προκαλούν και τίποτα άλλο.

Διαβάστε ολόκληρο το αναλυτικό ρεπορτάζ στο defencenet.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.