ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αζερμπαϊτζάν: Τουρκικά F-16 πέταξαν στα σύνορα με την Αρμενία (βίντεο)

Αζερμπαϊτζάν: Τουρκικά F-16 πέταξαν στα σύνορα με την Αρμενία (βίντεο)

Το Αζερμπαϊτζάν έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα πλάνα από τουρκικά μαχητικά που πέταξαν μέχρι τα σύνορα της Αρμενίας.

Όπως αναφέρει και το defncenet.gr, η τουρκική Αεροπορία έχει το πλεονέκτημα σε σχέση στην αρμένικη, αφού διαθέτει περισσότερη αεροπλάνα όμως η Αρμενία με τα Su-30 μπορεί να κάνει ζημιά στην Τουρκία.

Την ίδια στιγμή, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Ακάρ, υποδεχόταν αντιπροσωπεία των Αζέρων και προειδοποιούσε ότι η Αρμενία θα πληρώσει ακριβά για τις πράξεις της.

Φαίνεται πως μετά τη Συρία και τη Λιβύη, η Τουρκία αναμιγνύεται και στην διαμάχη Αζερμπαϊτζάν-Αρμενίας.

Τις τελευταίες ημέρες σκοτώθηκαν περίπου 20 στρατιώτες και από τις δύο πλευρές σε μεθοριακά επεισόδια που κλιμακώνονται από μέρα σε μέρα.

Η σύγκρουση για τον έλεγχο του Ναγκόρνο Καραμπάχ χρονολογείται από την εποχή της διάλυσης της Σοβιετικής Ένωσης. Το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής ελέγχεται από τους Αρμένιους, ενώ οι Αζέροι δεν έπαψαν ποτέ να τη διεκδικούν με την υποστήριξη της Άγκυρας.

Η Ρωσία και οι ΗΠΑ κάλεσαν και τις δυο πλευρές να δείξουν αυτοσυγκράτηση, αλλά ο Τούρκος πρόεδρος έριξε λάδι στη φωτιά λέγοντας ότι δεν θα διστάσει να υπερασπιστεί τους Αζέρους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/eha_medya/status/1283712450043482112?s=20

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.