ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ασήμαντες οι απώλειες των Χούθι από τον βομβαρδισμό ΗΠΑ και Βρετανίας

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Χούθι

Ασήμαντες οι απώλειες των Χούθι από τον βομβαρδισμό ΗΠΑ και Βρετανίας

Οι Χούθι εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση, μετά τους βομβαρδισμούς ΗΠΑ και Βρετανίας εναντίον τους, που έπληξαν 73 στόχους, με 5 νεκρούς και 6 τραυματίες.

«Ο αμερικανο-βρετανικός εχθρός, ως μέρος της υποστήριξής του για τη συνέχιση του Ισραηλινού εγκλήματος στη Γάζα, εξαπέλυσε μια βάναυση επίθεση κατά της Δημοκρατίας της Υεμένης με εβδομήντα τρεις επιδρομές, στοχεύοντας την πρωτεύουσα, Σαναά, και τις επαρχίες της Χοντέιντα, Ταΐζ, Hajjah και Saada. Οι επιδρομές οδήγησαν στο θάνατο πέντε μαρτύρων και στον τραυματισμό άλλων έξι από τις ένοπλες δυνάμεις μας.

Ο αμερικανικός και βρετανικός εχθρός φέρει την πλήρη ευθύνη για την εγκληματική του επίθεση εναντίον του λαού μας της Υεμένης και δεν θα μείνει αναπάντητη και ατιμώρητη. Οι ένοπλες δυνάμεις της Υεμένης δεν θα διστάσουν να στοχοποιήσουν πηγές απειλής και όλους τους εχθρικούς στόχους σε ξηρά και θάλασσα για την υπεράσπιση της Υεμένης, της κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας της.

Αυτή η βάναυση επίθεση δεν θα αποτρέψει την Υεμένη από τη θέση της υποστήριξης για την καταπίεση του παλαιστινιακού λαού, και οι ένοπλες δυνάμεις της Υεμένης επιβεβαιώνουν τη συνεχή αποτροπή Ισραηλινών πλοίων ή εκείνων που κατευθύνονται προς τα λιμάνια της κατεχόμενης Παλαιστίνης από τη ναυσιπλοΐα στην Αραβική και την Ερυθρά Θάλασσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Θεός είναι αρκετός για εμάς, και είναι ο καλύτερος προστάτης και ο καλύτερος βοηθός. Ζήτω η Υεμένη, ελεύθερη, αγαπητή και ανεξάρτητη. Η νίκη ανήκει στην Υεμένη και σε όλους τους ελεύθερους ανθρώπους του έθνους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.