ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πάντως εμείς τα μανιτάρια τα προτιμούμε «σοτέ» και όχι πυρηνικά!

Εκπρόσωπος του Ισραηλινού στρατού: «Οι ηγέτες της Χαμάς είναι μελλοθάνατοι»

«Η αποστολή είναι να εμπλακούμε με τη Χαμάς και απλώς να διαλύσουμε κάθε προπύργιό της»

Εκπρόσωπος του Ισραηλινού στρατού: «Οι ηγέτες της Χαμάς είναι μελλοθάνατοι»

Ο εν ενεργεία εκπρόσωπος του IDF, Τζόναθαν Κόνρικους, σε συνέντευξή του στο Sky News στην Αυστραλία, περιέγραψε τους ηγέτες της Χαμάς ως «μελλοθάνατους».

Δημοσιεύοντας ένα κλιπ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο τόνισε ότι δέχθηκε «αναζωογονητικές ερωτήσεις σχετικά με τις μάχες και την κατάσταση στο έδαφος», είπε στους τηλεθεατές:

«Η αποστολή [μέσα στη Γάζα] είναι να εμπλακούμε με τη Χαμάς και απλώς να διαλύσουμε κάθε προπύργιό της που είναι θαμμένο υπόγεια σε καταφύγια.

Το κάνουμε αυτό με αργή και σχολαστική σειρά σύμφωνα με το σχέδιο. Η πρόοδός μας είναι καλή και σταθερή.

Είναι ένας πολύ απαιτητικός χώρος μάχης. Η Χαμάς έχει προετοιμάσει το πεδίο της μάχης, δυστυχώς, πολύ καλά. Και είναι εντελώς μπλεγμένο με σήραγγες.

Πολλά από αυτά σύντομες τακτικές σήραγγες που είναι βασικά θέσεις μάχης, επιτρέπουν στη Χαμάς να μετακινείται από τον έναν σύμμαχο στον άλλο.

Να αναδύεται και μετά να βυθίζεται. Και μερικά είναι μακρύτερα και βαθύτερα και ευρύτερα. Αλλά σιγά σιγά φτάνουμε σε όλα και υπάρχουν κέρδη που επιτυγχάνονται κάθε μέρα του αγώνα.

Η οδηγία είναι σίγουρα να σκοτωθούν ή να συλληφθούν… όλοι οι ηγέτες της Χαμάς. Αυτοί που σχεδίασαν, διευκόλυναν και εκτέλεσαν τη δολοφονική σφαγή της 7ης Οκτωβρίου στο Ισραήλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το είπαμε ξεκάθαρα. Όλοι τους είναι νεκροί και δεν το ξέρουν. Και είναι μόνο θέμα χρόνου μέσα στη Γάζα και έξω από τη Γάζα, έως ότου αυτοί οι ηγέτες της Χαμάς είτε θα συλληφθούν είτε θα σκοτωθούν από το Ισραήλ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.