ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επιστρέφουν στη χώρα τους οι 17 Ταϊλανδοί όμηροι που απελευθερώθηκαν από τη Χαμάς

Αποθεώθηκαν κατά την αποχώρησή τους από το νοσοκομείο του Τελ Αβίβ

Επιστρέφουν στη χώρα τους οι 17 Ταϊλανδοί όμηροι που απελευθερώθηκαν από τη Χαμάς

Οι 17 Ταϊλανδοί όμηροι που απελευθερώθηκαν από την Χαμάς πήραν εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Σαμίρ στην περιοχή του Τελ Αβίβ την Τετάρτη, ανέφερε το νοσοκομείο σε δήλωση.

Μια ομάδα νοσοκομειακού προσωπικού και ισραηλινού στρατιωτικού προσωπικού αποχαιρέτησε με χειροκροτήματα τους πρώην ομήρους καθώς έφευγαν από το νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Ταϊλανδοί υπήκοοι απελευθερώθηκαν από τη Χαμάς μέσω χωριστών διαπραγματεύσεων που δεν περιλαμβάνονταν στην εκεχειρία Ισραήλ-Χαμάς, σύμφωνα με την ισραηλινή κυβέρνηση. Δύο ακόμη πολίτες της Ταϊλάνδης αφέθηκαν ελεύθεροι από τη Χαμάς την Τρίτη, επίσης ως ειδική περίπτωση εκτός της συμφωνίας σχετικά με τις ομηρίες, δήλωσε το Ισραήλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.