Καλό τριήμερο και ας μας φωτίσει το Άγιο Πνεύμα!

Φρουροί της Επανάστασης: «Θα εκδικηθούμε για τον θάνατο του Ματζίντ Χαντεμί»

Διετέλεσε επικεφαλής του Οργανισμού Προστασίας Πληροφοριών και του Οργανισμού Πληροφοριών των Φρουρών της Επανάστασης

Φρουροί της Επανάστασης: «Θα εκδικηθούμε για τον θάνατο του Ματζίντ Χαντεμί»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Οι Φρουροί της Επανάστασης, ανακοίνωσαν σήμερα (6/4) ότι θα εκδικηθούν για τον θάνατο του επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών τους Ματζίντ Χαντεμί.

Όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Πληροφοριών του Σώματος των Φρουρών της Επανάστασης:

«Ο μοχθηρός και απελπισμένος εχθρός θα έπρεπε να γνωρίζει πως μια μαζική απάντηση περιμένει τους οργανωτές και αυτουργούς αυτού του εγκλήματος».

Ο Χαντεμί διετέλεσε επικεφαλής του Οργανισμού Προστασίας Πληροφοριών και του Οργανισμού Πληροφοριών των Φρουρών της Επανάστασης.

Είχε αντικαταστήσει τον προκάτοχό του, Μοχαμάντ Καζεμί, το 2025, μετά τον θάνατό του κατά τη διάρκεια του 12ήμερου πολέμου Ιράν–Ισραήλ.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.