ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Η Χαμάς διαψεύδει ότι οι ηγέτες της βρίσκονται κάτω από το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Γάζας

Τι είχαν ανακοινώσει οι Ισραηλινοί

Η Χαμάς διαψεύδει ότι οι ηγέτες της βρίσκονται κάτω από το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Γάζας

Η παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς διέψευσε σήμερα ότι χρησιμοποιεί το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Γάζας για να κρύψει τους ηγέτες της.

«Οι ισχυρισμοί του εκπροσώπου του ισραηλινού στρατού του εχθρού στερούνται οποιασδήποτε βάσης», δήλωσε σε ανακοίνωση ένα ηγετικό στέλεχος της Χαμάς, ο Εζάτ αλ-Ρίσεκ, διαψεύδοντας ότι “ηγέτες της Χαμάς βρίσκονται στο υπόγειο του νοσοκομείου αλ-Σίφα” του μεγαλύτερου της Λωρίδας της Γάζας.

Τι ανακοίνωσαν οι Ισραηλινοί

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF) Daniel Hagari ανακοίνωσε ότι οι τρομοκράτες της Χαμάς κρύβονται κάτω από το μεγαλύτερο νοσοκομείο στη Γάζα και έδωσε και στη δημοσιότητα οπτικοακουστικό υλικό που «αποδεικνύει ότι η Χαμάς έχει κλέψει και χρησιμοποιεί ανθρωπιστικούς πόρους για τις τρομοκρατικές της δραστηριότητες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Χαμάς λειτουργεί κάτω από το μεγαλύτερο νοσοκομείο στη Γάζα. Εκεί κρύβεται. Οι προτεραιότητές τους είναι ξεκάθαρες. Και ο λαός της Γάζας δεν είναι μια από αυτές» αναφέρουν οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις σε ανάρτησή τους στο πρώην Twitter.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.