ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Η Χαμάς εξαπέλυσε μεγάλη πυραυλική επίθεση στο Τελ Αβίβ – Το Iron Dome «δεν δούλεψε όπως έπρεπε»

Ο ισραηλινός Στρατός τόνισε πως τα πυρά προήλθαν από τη Ράφα και δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί

Η Χαμάς εξαπέλυσε μεγάλη πυραυλική επίθεση στο Τελ Αβίβ – Το Iron Dome «δεν δούλεψε όπως έπρεπε»

Η μητροπολιτική περιοχή του Τελ Αβίβ και άλλες περιοχές του κεντρικού Ισραήλ δέχθηκαν «εισερχόμενα πυρά» από τη Λωρίδα της Γάζας αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι παρατηρήθηκαν πολλαπλά πλήγματα επί ισραηλινού εδάφους κάτι που ίσως δείχνει ότι το Iron Dome δεν απέδωσε ή δεν υπήρχαν τα πυρομαχικά για όλους τους στόχους.

Από την επίθεση αυτή, σημειώθηκαν εκρήξεις σε διάφορα σημεία της ισραηλινής μεγαλόπολης. Ο ισραηλινός στρατός τόνισε πως τα πυρά προήλθαν από τη Ράφα και δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, ενώ η Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτή.

Στο μεταξύ, ανώτερος Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι προγραμματίζεται συνεδρίαση του πολεμικού υπουργικού συμβουλίου για σήμερα το απόγευμα για να συζητηθούν οι προσπάθειες για την εξασφάλιση της απελευθέρωσης των ομήρων που κρατούνται στη Λωρίδα της Γάζας.

«Το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο αναμένεται να συνεδριάσει στην Ιερουσαλήμ σήμερα το απόγευμα στις 9:00 μ.μ. (6:00 μ.μ. GMT) για να συζητήσει μια συμφωνία απελευθέρωσης ομήρων», είπε ο Ισραηλινός αξιωματούχος, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς ανανεώνονται οι προσπάθειες για την εξασφάλιση συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στο παλαιστινιακό έδαφος έπειτα από περισσότερους από επτά μήνες καταστροφικού πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.