ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

ΗΠΑ: «Δεν θέλουμε να βλέπουμε ανταλλαγές πυρών σε νοσοκομεία»

«Να αποφεύγονται οι ένοπλες συγκρούσεις μέσα σε νοσοκομεία στη Λωρίδα της Γάζας, που θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές αμάχων»

ΗΠΑ: «Δεν θέλουμε να βλέπουμε ανταλλαγές πυρών σε νοσοκομεία»

Ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου Τζέικ Σάλιβαν δήλωσε σήμερα στο CBS News ότι, «Οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν να αποφεύγονται οι ένοπλες συγκρούσεις μέσα σε νοσοκομεία στη Λωρίδα της Γάζας, που θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές αμάχων».

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θέλουν να βλέπουν ανταλλαγές πυρών σε νοσοκομεία όπου αθώοι άνθρωποι, ασθενείς που λαμβάνουν ιατρική φροντίδα, βρίσκονται ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά και έχουμε ενεργές διαβουλεύσεις με τις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις για αυτό», δήλωσε ο Σάλιβαν στην εκπομπή του CBS News, “Face the Nation”.

Ο Σάλιβαν είπε πως πληροφορίες ανέφεραν πως «η Χαμάς χρησιμοποιεί νοσοκομεία όπως χρησιμοποιεί και πολλές άλλες μη στρατιωτικές εγκαταστάσεις, για διοίκηση και έλεγχο, για αποθήκευση όπλων, για να στεγάσει τους μαχητές της. Και αυτή είναι παραβίαση των νόμων του πολέμου».

Είπε επίσης πως οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να απομακρύνουν πολίτες των ΗΠΑ από τη Γάζα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η πύλη ήταν ανοικτή και κλειστή Οι κατάλογοι περιελάμβαναν Αμερικανούς κάποιες ημέρες και άλλες ημέρες όχι. Όμως το σημαντικό είναι, σήμερα η πύλη είναι ανοικτή. Βγάζουμε Αμερικανούς πολίτες και μέλη των οικογενειών τους έξω», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.