ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Η τακτική του Ιράν: Στόχος ήταν το πυραυλικό πλήγμα στην αεροπορική βάση των F-35 – Τα drone απλός αντιπερισπασμός

Δεν χρησιμοποιήθηκαν για να πλήξουν στόχους τα drone αλλά για «να ανοίξουν δρόμο» στους βαλλιστικούς πυραύλους

Η τακτική του Ιράν: Στόχος ήταν το πυραυλικό πλήγμα στην αεροπορική βάση των F-35 – Τα drone απλός αντιπερισπασμός

Το Ιράν φαίνεται πως αξιοποίησε στο έπακρο την τακτική του «κορεσμού» της εχθρικής αεράμυνας για να επιτύχει την καταστροφή του στρατηγικού του στόχου: της βάσης που φιλοξενεί τα ισραηλινά F-35. 

Προερχόμενη από τακτικές επιχειρήσεις με αντιπλοϊκά βλήματα, ο κορεσμός αεράμυνας βασίζεται στην απασχόληση, φθορά και εξάντληση της εχθρικής δυνατότητας για αεράμυνα, ώστε να μην μπορέσει να αμυνθεί αποτελεσματικά όταν διενεργηθεί η τελική απόπειρα καταστροφής του αντικειμενικού στόχου.

Εν προκειμένω, τα Shahed παρουσίασαν στόχους για τα αντιαεροπορικά συστήματα του Ισραήλ, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η αντιμετώπιση των εισερχόμενων βαλλιστικών πυραύλων που στόχευαν τη βάση των ισραηλινών F-35.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο από το «Χ» 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.