ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Ισραηλινός Στρατός: «Εντοπίσαμε έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η Χαμάς χρησιμοποιεί τζαμιά για τρομοκρατικούς σκοπούς»

Οι IDF προσθέτουν ότι τα έγγραφα που βρέθηκαν δείχνουν την έκταση της επιρροής της Χαμάς στους θρησκευτικούς ηγέτες

Ισραηλινός Στρατός: «Εντοπίσαμε έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η Χαμάς χρησιμοποιεί τζαμιά για τρομοκρατικούς σκοπούς»

Ο ισραηλινός Στρατός ισχυρίζεται ότι εντόπισε έγγραφα που περιγράφουν με λεπτομέρειες ότι η Χαμάς και η Ισλαμική Τζιχάντ χρησιμοποιούν τζαμιά για τρομοκρατικούς σκοπούς.

Σύμφωνα με τις IDF δεκάδες τζαμιά σε όλη τη Γάζα διαθέτουν αποθήκες όπλων και εισόδους για σήραγγες και χρησιμεύουν επίσης ως «επιχειρησιακά σημεία συγκέντρωσης».

Οι IDF προσθέτουν ότι τα έγγραφα που βρέθηκαν πρόσφατα στη Χαν Γιουνίς δείχνουν την έκταση της επιρροής της Χαμάς στους θρησκευτικούς ηγέτες στη Γάζα και «τη διείσδυση σε θέσεις τοπικών θρησκευτικών ηγετών με σκοπό την προώθηση της ρητορικής μίσους, την υποκίνηση της βίας και την ενθάρρυνση των πολιτών να ενταχθούν σε τρομοκρατικές ομάδες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η εκμετάλλευση των θρησκευτικών ηγετών και των τζαμιών από τρομοκρατικές οργανώσεις στη Λωρίδα της Γάζας για την προώθηση της τρομοκρατίας, την αποθήκευση εκρηκτικών υλών και την πραγματοποίηση επιθέσεων αντιπροσωπεύει τη σοβαρή κατάχρηση των θρησκευτικών ιδρυμάτων για στρατιωτικές επιχειρήσεις, μετατρέποντας ουσιαστικά τους πιστούς σε ανθρώπινες ασπίδες», υπογραμμίζουν ακόμη οι IDF.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.