ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ισραηλινός ΥΠΑΜ: «Διεξάγουμε μια εντατική επιχείρηση στην περιοχή Χαν Γιουνίς και θα συνεχίσει να επεκτείνεται»

«Τα σύννεφα καπνού από τα άρματα μάχης, το πυροβολικό και τα αεροπλάνα της Αεροπορίας, θα συνεχίσουν να καλύπτουν τον ουρανό της Λωρίδας της Γάζας» τονίζει

Ισραηλινός ΥΠΑΜ: «Διεξάγουμε μια εντατική επιχείρηση στην περιοχή Χαν Γιουνίς και θα συνεχίσει να επεκτείνεται»

Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Γιοάβ Γκάλαντ δηλώνει ότι οι IDF θα επεκτείνουν περαιτέρω την επίγεια επίθεσή τους στη Χαν Γιουνίς της νότιας Γάζας.

«Διεξάγουμε μια εντατική επιχείρηση στην περιοχή Χαν Γιουνίς και θα συνεχίσει να επεκτείνεται», λέει ο Γκαλάντ μετά από πτήση που πραγματοποίησε πάνω από τη Λωρίδα της Γάζας με σκάφος της 100ης μοίρας της ισραηλινής αεροπορίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τα σύννεφα καπνού από τα άρματα μάχης, το πυροβολικό και τα αεροπλάνα της Αεροπορίας, θα συνεχίσουν να καλύπτουν τον ουρανό της Λωρίδας της Γάζας, μέχρι να επιτύχουμε τους στόχους μας, με κυριότερο από αυτούς, την ήττα της Χαμάς και την επιστροφή των ομήρων στα σπίτια τους», συμπληρώνει ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.