ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κρεμλίνο για Μέση Ανατολή: «Περαιτέρω κλιμάκωση δεν ωφελεί κανέναν»

Η Ρωσία βρίσκεται σε διάλογο τόσο με το Ιράν όσο και με το Ισραήλ

Κρεμλίνο για Μέση Ανατολή: «Περαιτέρω κλιμάκωση δεν ωφελεί κανέναν»

Ο Ντμίτρι Πεσκόφ επισήμανε σε δήλωσή του την ανάγκη αποκλιμάκωσης στην Μέση Ανατολή.

Τόνισε επίσης πως η Ρωσία έχει στενές σχέσεις με το Ιράν και εποικοδομητικές επαφές με το Ισραήλ.

Η Ρωσία βρίσκεται σε διάλογο τόσο με το Ιράν όσο και με το Ισραήλ και επισημαίνει την ανάγκη για αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, δηλώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Ανησυχούμε ιδιαίτερα για την κλιμάκωση της έντασης στην περιοχή και καλούμε όλες τις χώρες της Μέσης Ανατολής σε αυτοσυγκράτηση. Περαιτέρω κλιμάκωση δεν θα ωφελήσει κανέναν», ανέφερε μιλώντας σε δημοσιογράφους ο Πεσκόφ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου δήλωσε ακόμη ότι η Ρωσία συνεχίζει να έχει στενές επαφές με το Ιράν και εποικοδομητικές επαφές με το Ισραήλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτώμενος για το αν η Τεχεράνη είχε προειδοποιήσει την Ρωσία εκ των προτέρων για το χτύπημα στο Ισραήλ, ο Πεσκόφ είπε ότι δεν έχει τίποτα να πει για το θέμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.