ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Λόιντ Όστιν: «Η Ουκρανία θα παραλάβει τα F-16 μέσα στην χρονιά μαζί με εκπαιδευμένους πιλότους»!

Δεν προσδιόρισε πότε ακριβώς θα γίνει η παραλαβή των μαχητικών

Λόιντ Όστιν: «Η Ουκρανία θα παραλάβει τα F-16 μέσα στην χρονιά μαζί με εκπαιδευμένους πιλότους»!

Ο Αμερικανός ΥΠΑΜ Λόιντ Όστιν δήλωσε σήμερα πως η Ουκρανία θα παραλάβει τα F-16 μέσα στην χρονιά που διανύουμε μαζί με εκπαιδευμένους πιλότους.

Αναφορικά με τον αριθμό των μαχητικών είπε ότι το Κίεβο θα παραλάβει ένας μηνός άρα πρέπει να πρόκειται για 20 αεροσκάφη.

Δύο είναι τα κύρια ερωτήματα σχετικά με την παραλαβή των αεροσκαφών. Πότε ακριβώς αυτή θα συμβεί και εάν τελικά θα μπορούν να αλλάξουν κάτι στα πεδία των μαχών.

Σε ό,τι αφορά τους «εκπαιδευμένους πιλότους», ρωσικές πήγες αναφέρουν ότι αυτοί θα είναι Δυτικοί «βαφτισμένοι» ως Ουκρανοί.

Κάτι το οποίο δεν είναι διόλου απίθανο καθώς μέχρι σήμερα υποτίθεται ότι στην Ουκρανία πολεμούσαν ξένοι μισθοφόροι και τελικώς αποκαλύπτεται αυτό που όλοι γνώριζαν αλλά κανείς δεν τολμούσε να αναφέρει, ότι επρόκειτο για κανονικούς ΝΑΤΟϊκούς στρατιωτικούς.

Όπως και αν το δει κανείς το F-16 δεν είναι «ποδήλατο» και εκτός των άλλων οι Ουκρανοί αντιμετωπίζουν πρόβλημα και στους πιλότους καθώς οι περισσότεροι από αυτούς έχουν σκοτωθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.