ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Βίντεο από το ρωσικό χτύπημα των 12 στρατηγικών βομβαρδιστικών Tu-95 – Με πτήση σχηματισμού από το Μουρμάνσκ!

Απογειώθηκαν από την αεροπορική βάση της Ολένια - Πληροφορίες ότι εκτόξευσαν πυραύλους με στόχο το Κίεβο

Βίντεο από το ρωσικό χτύπημα των 12 στρατηγικών βομβαρδιστικών Tu-95 – Με πτήση σχηματισμού από το Μουρμάνσκ!

(Ανανέωση – Αρχική δημοσίευση 26/7 – 13.49): Βίντεο από την σημερινή (27/7) ρωσική επίθεση με μαζική χρήση ΤU-95 έρχεται στο φως και δείχνει ότι η ρωσική αεροπορία δεν έχει δείξει ακόμα τις ικανότητές στο ουκρανικό πεδίο.

Έδωσε όμως μία… γεύση προς κάθε κατεύθυνση. 

Μάλιστα εμφανίστηκαν και φωτογραφίες από τα βομβαρδιστικά να προετοιμάζονται με αρκετούς αναλυτές να αναφέρουν ότι πρόκειται για την σημερινή επίθεση.


(Αρχικό κείμενο): Απογειώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (26/7) δώδεκα ρωσικά βομβαρδιστικά Tu-95, τα οποία κατευθύνονται προς την Ουκρανία και ετοιμάζονται να κτυπήσουν νέους στόχους. 

Η ρωσική Αεροπορία απαντά στην μαζική επίθεση των Ουκρανών στη Ζαπορίζια, «σηκώνοντας» βομβαρδιστικά, τα οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εκτόξευσαν πυραύλους με στόχο το Κίεβο!

Έχει σημάνει συναγερμός στην ουκρανική αεράμυνα, ενώ ακούγονται σειρήνες σχεδόν σε όλη την Ουκρανία. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι μια αρκετά «περίεργη» ώρα για βομβαρδισμό, καθώς συνήθως γίνονται βράδυ.

Να θυμίσουμε ότι τη νύχτα της Δευτέρας οι Ρώσοι πραγματοποίησαν επιθέσεις στις περιοχές Ζαπορίζια, Σούμι, Τσερκάσι, Κμελνίτσκα, Κιροβοχράντ, Ζιτομίρ και Βινιτσκά.

Μια από τις επιθέσεις που έλαβε χώρα τη νύχτα ήταν αυτή στο Κίεβο, η οποία πραγματοποιήθηκε από UAV. Ωστόσο η συγκεκριμένη επίθεση, σύμφωνα με τους Ουκρανούς, αποκρούστηκε.

Οι ουκρανικές δυνάμεις αεράμυνας εντόπισαν και κατέρριψαν όλους τους εναέριους στόχους που προσπάθησαν να επιτεθούν στο Κίεβο τη νύχτα της 24ης προς 25η Ιουλίου, υποστήριξαν οι Ουκρανοί.

«Ο εχθρός επιτέθηκε στο Κίεβο με μη επανδρωμένα αεροσκάφη χθες το βράδυ. Εκδόθηκε προειδοποίηση αεροπορικής επιδρομής και ήταν σε ισχύ για 3 ώρες. Προηγουμένως, ο εχθρός χρησιμοποίησε ιρανικής κατασκευής πυρομαχικά παραμονής Shahed. Αυτή είναι η έκτη επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στην πρωτεύουσα αυτόν τον μήνα. Όλοι οι εναέριοι στόχοι εντοπίστηκαν και καταστράφηκαν κατά την προσέγγιση του Κιέβου από τις δυνάμεις αεράμυνας», έγραψε στο Telegram ο Serhii Popko, επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης της πόλης του Κιέβου.

Όσον αφορά την περιοχή Σούμι, εκεί οι Ρώσοι κατέστρεψαν χθες την μεγαλύτερη αποθήκη πυρομαχικών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.