ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Ν.Παναγιωτόπουλος: «Δεν είναι η ώρα για ισαποστακισμούς – Δεν είναι η ώρα για ναι μεν αλλά»

«Στα δύσκολα πρέπει να είμαστε δυνατοί»

Ν.Παναγιωτόπουλος: «Δεν είναι η ώρα για ισαποστακισμούς – Δεν είναι η ώρα για ναι μεν αλλά»

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, κατά την τοποθέτησή του στο 7ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, αναφορικά με την επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία και τη στάση της Ελλάδας επί του θέματος, δήλωσε πως λυπάται «δεν είναι η ώρα για ισαποστακισμούς, δεν είναι η ώρα για ναι μεν αλλά».

«Στα δύσκολα πρέπει να είμαστε δυνατοί. Και σωστοί. Στα πιο δύσκολα ακόμα πιο δυνατοί», επισήμανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ενώ ξεκαθάρισε: «Και κακά τα ψέματα, στις αλλεπάλληλες κρίσεις που καλούμαστε να διαχειριστούμε -κλιματική, ενεργειακή, οικονομική, κόστος ζωής, πανδημία- απαιτείται να είμαστε ανθεκτικοί στα δύσκολα. Και τώρα και για το μέλλον».

Για τη «Στρατηγική Πυξίδα» της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά τις πρόσφατες εξελίξεις με την επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία, ο Ν. Παναγιωτόπουλος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «οι εξελίξεις επιτάχυναν τις εξελίξεις» και προσέθεσε: «Πριν από ένα μήνα περίπου οι Ευρωπαίοι υπουργοί Άμυνας ψηφίσαμε και εγκρίναμε το κείμενο της Στρατηγικής Πυξίδας, που δεν είναι άλλο από μια Λευκή Βίβλος, πλήρους ανάλυσης όλων των προκλήσεων και απειλών ασφαλείας που αντιμετωπίζει από παντού η Ε.Ε.».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τα ελληνοτουρκικά, ο κ. Παναγιωτόπουλος ξεκαθάρισε -μεταξύ άλλων- ότι «θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα να επικοινωνήσουμε με τους γείτονές μας χωρίς διάθεση εκπτώσεων αναφορικά με τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, προκειμένου να φτάσουμε σε ένα σημείο συνεννόησης». Διευκρίνισε, δε, ότι «για να καταλήξουμε κάπου πρέπει να κάνει κάτι ανάλογο και η άλλη πλευρά». Έως τώρα, όπως είπε, «δεν έχουμε δει ανάλογα στοιχεία συμπεριφοράς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.